reklama

Nasze sprawy...

reklama
bobofrutek robiłam poziomy hormonów i brałam tabletki, ale odkąd zmieniłam gin nic mi nie dawała na tarczycę no i widać bo od zeszłego roku mi ładnie skoczył w górę wynik :szok: wizytę mam 15 czerwca to się dowiem

Jestem w końcu w domu zaraz gorset jest niby dobry ale przecież ten wielki brzuchol jej nie puści żeby go zasznurować jestem zfrustrowana jak ja mam ją odchudzić jak co chwile babcia albo dziadek ją dokarmiają:wściekła/y:nawet nie kupie jej bluzki z kołnierzem bo żaden rozmiar nie wejdzie:angry: dzień seksu dobre nie słyszałam o tym:-)musze ją chyba przerzucić na drastyczną diete bo inaczej nie dam rady i sama sie wykończe tym dźwiganiem jej bo brzuch mnie boli jak ją podnosze przepraszam że tylko o sobie ale mnie tak na żale zebrało:zawstydzona/y:

buterfly no to teraz wazne zebys byla pod dobra kontrola i zeby lekarz skutecznie Cie leczyl:)
wiolka a moze jakies cwiczenia takie co moze wykonywac? moze to pomoze? szkoda dziecka dieta katowac no ale jak mus to mus
dobranoc bietka

Byłam pod prysznicem heh mogłabym stać godzinę
Bobo wyślij, wyślij zobaczę, ale nadal nie wiem czy te wykresy u Ciebie są dobrze bo mój promotor się nie czepiał.
m ogląda goło i wesoło i ma oczy jak pimpągi
Wiolka może faktycznie jakieś ćwiczenia co?
Bietka, 6mamo dobranoc ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry