• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze sprawy...

Dziewczyny ona ćwiczy ale ćwiczeniami katować jej nie moge ze względu na kręgosłup ma w plecach instrumentarium takie ktore krtęgosłupo prostuje i nie możemy dopuścić do przeciążenia żeby jej to nie pęklo już jestem taka zmęczona że masakra jeszcze jak mi gips dojdzie na całą noge to już sie chyba wykończe waży dobrze ponad 25 kilo a jak siedzi to jest dodatkowo cięzka normalnie moja ciotka która kiedyś z nią mi siedziala nie mogła jej podnieść a ja nie mam wyjścia,najbardziej wkurza jak mówisz wszystkim dookola żeby jej nie dokarmiali wyjde z domu wracam a ona mi mówi że babcia jej dała 2 talerze zupy i przetłumacz tu im jak przecież nie chce jej źle:wściekła/y: dobranoc Butterfly ide sie wykąpać

reklama
Wiolka to może nie tyle ograniczyć jej jedzenie ale więcej warzyw co?? ja się tam nie znam na tym. Kurcze szkoda małej żeby ją ćwiczeniami katować i dietą. Z jednej strony babcia chce dobrze ale rozumiem też Ciebie bo chcesz dla Nastki jak najlepiej...

ja też już zmykam do jutra - słodkich snów :)

Ostatnia edycja:
wiolka no to faktycznie nieciekawie jak ja wszyscy dokarmiaja. moze ta babka co ja rehabilituje bedzie miala jakis pomysl albo moze udac sie do dietetyka po porade?
dobranoc butterfly i marta

Bobo-zapytam rehabilitantki i do dietetyka chyba sie z nią wybiore jest duży problem bo już od kilku miesiecy jej spodni zwykłych nie kupuje bo w pasie są wszystkie ze zbyt wąskimi gumkami i mam pół szafy nowych jej ubrań w których była zaledwie pare razy to sam jest z koszulkami majtusiami ze wszystkim po prostu na same ciuchy już ciężko wyrobić

Hej Wszystkim! ja się melduję i podpisuję listę:-) wczoraj miałam jak zwykle urwanie głowy. W końcu dach nam skończyli robić, ale nie zdąrzyłam w domu posprzątać. Ja z reguły lubie porządek, nie jestem jakąś straszną pedantką, bo przy moich chłopakach jest to niemożliwe.
Obcięłam włosy:)))))) na takie przed ucho:-):-):-):-)
Wiola wytłumacz rodzince że robią dziecku krzywdę. A wiem jak jest z babciami. Kiedyś Nastka będzie miała pretensje że ciężko jej zgubić kilogramy. Ile razy prosze moją babcię i tatę żeby nie dawali słodyczy Kubie. A on przychodzi od nich cały wymazany czekoladką.
Butterfly witaj:-)
6-kowa w życiu nie oblizywałam smoczka Kubciowi. On z resztą jest taki delikates że na bank miałby jakąś aftę. A przeżuwanie jedzenia bleeeeeeeeeee
Scoti fajny ten wózeczek! znajomi kupili sobie wózek "rok po roku" tylko dziwnie mniejsze dziecko w nim siedzi:)
Miłego dnia dziewczynki!!!!

Dzień dobry ja sie pokazuje z rana idziemy po mszy na procesje bo nie wysiedzi mi Nastka godzine na mszy i godzine na procesjii więc po 10 idziemy u nas zaczyna słonko świecić może będzie pogoda:-) Justi-to dobrze że skończyli ci dach robić teraz sobie ogarniesz i będziesz miała spokój;-)ja wstałam musze z ciotką zamienić wstążki przy gorsetach na dłuższą to jak jej całego sznurować nie bedę to może ją zasznuruje jakoś:eek: milego dnia wszystkim:tak:

reklama
hey hey

Rano kotek umarł .. buuu tak się staraliśmy karmiliśmy co 2 -3 h itp masowaliśmy no wszystko ... ale niestety nie udało się.. ja ryczę a T. próbuje mi tlumaczyć że tak bywa jak się opiekuje tak małym zwierzakiem kurcze noooo :(((((

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry