Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
jestem marta mam przerwe w pisaniu Kochana powiedz mi czy jak skoncze to bede mogla Ci wyslac moja prace zebys ocenila czy dobrze to zrobilam? butterfly ja nie swietuje bo mam zakaz za rok sobie odbije hehe
musiałam się zdrzemnąć po obiedzie, jak wstałam to wzięłam się za sprzątanie i wyprałam pierwszą turę ciuszków, kocyków, prześcieradełek... reszta jutro :-)
marta weź sobie podwójną dawkę magnezu i odpoczywaj, pewnie Oliwier pcha się na żebra fajne zakupki, tunika za 7 zł
butterfly tak sobie odbiije ze w nastepna ciaze jeszcze zajde hihi
kurde dziewczyny cos mi sie na paznokciu u nogi zrobilo jakas plama i nie wiem co to pod paznokciem siedzi nie boli nigdzie sie nie uderzylam zmniejszylam od dzis dawke lekow wzielam dupka rano i 2 lutki teraz na noc . bede stopniowo odstawiac mam nadzieje ze bedzie dobrze jak odstawie. lekarz kazal wiec sie slucham
haha też będę święcić chyba,że mój kochany dziś się nie popisze i za karę będzie spał na podłodze
bobofrutek ja niestety muszę sie zabezpieczać ... choć jestem uczulona na lateks ale innego wyjścia nie ma bo nie chcę zajść w ciąże dopóki nie unormują mi hormonów i zależy co powie lekarz na moje piękne jajniki i w ogóle ....
buterfly a znasz przyczyne poronienia? ja tez poronilam i szybko zaszlam w druga ciaze i jest wszyzstko dobrze no ale co sie nastresowalam i w ogole to wiedza dziewczynki hihi im tu zrzedzilam a one grzecznie mnie wysluchiwaly uda sie i tez zajdziesz szybko i bedziesz miala zdrowa dzidzie 6 mamo tez ogladam ycd bietka plamka jest taka jakby brazowa jasna sama nie wiem skad sie wziela