reklama

Nasze sprawy...

jestem marta :) mam przerwe w pisaniu :) Kochana powiedz mi czy jak skoncze to bede mogla Ci wyslac moja prace zebys ocenila czy dobrze to zrobilam?
butterfly ja nie swietuje bo mam zakaz :( za rok sobie odbije hehe

reklama
jestem :)

musiałam się zdrzemnąć po obiedzie, jak wstałam to wzięłam się za sprzątanie i wyprałam pierwszą turę ciuszków, kocyków, prześcieradełek... reszta jutro :-)

marta
weź sobie podwójną dawkę magnezu i odpoczywaj, pewnie Oliwier pcha się na żebra :tak: fajne zakupki, tunika za 7 zł :szok:

bobo trzymam kciuki za wenę :)

scoti fajny wózek :) widzę, że mała już testuje

aneczkaa wracaj do nas :-)

witaj butterfly

butterfly tak sobie odbiije ze w nastepna ciaze jeszcze zajde hihi :)
kurde dziewczyny cos mi sie na paznokciu u nogi zrobilo jakas plama i nie wiem co to :( pod paznokciem siedzi nie boli nigdzie sie nie uderzylam:( zmniejszylam od dzis dawke lekow wzielam dupka rano i 2 lutki teraz na noc . bede stopniowo odstawiac mam nadzieje ze bedzie dobrze jak odstawie. lekarz kazal wiec sie slucham :)

haha :tak: też będę święcić :tak: chyba,że mój kochany dziś się nie popisze i za karę będzie spał na podłodze :-p

bobofrutek
ja niestety muszę sie zabezpieczać ... choć jestem uczulona na lateks ale innego wyjścia nie ma bo nie chcę zajść w ciąże dopóki nie unormują mi hormonów i zależy co powie lekarz na moje piękne jajniki i w ogóle ....

buterfly a znasz przyczyne poronienia? ja tez poronilam i szybko zaszlam w druga ciaze i jest wszyzstko dobrze no ale co sie nastresowalam i w ogole to wiedza dziewczynki hihi im tu zrzedzilam a one grzecznie mnie wysluchiwaly :) uda sie i tez zajdziesz szybko i bedziesz miala zdrowa dzidzie :)
6 mamo tez ogladam ycd:)
bietka plamka jest taka jakby brazowa jasna :( sama nie wiem skad sie wziela

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry