reklama

Nasze sprawy...

Wiola koniecznie czekamy na zdjęcia
Marta Anaber sie dziś odzywała, mówiła że m będzie z szafą walczyć
Bobo kończ swoją pracę i będziesz mieć taka piękną skończoną jak Matra
Kochane wejdźcie na grupę napisałam wiadomość

reklama
Butterfly-faceci inaczej wszystko przechodzą nie pokazują tak swoich emocjii napewno razemz tobą to przeżywa tylko teraz mniej o calej sytuacjii mówi żeby ci nie przypominać i nie rozdrapywać ran myśle że gdybyś poszła do specjalisty pomóglby ci sie z tym wszystkim uporać i byłoby latwiej bo smmutek zawsze będzie ale trzeba myśleć pozytywnie i patrzeć optymistycznie w przyszłość przyjdzie czas że będziesz miała swojego dzieciaczka napewno:-)mam znajomą która leczyła sie w klinice bezplodności powiedzieli jej że nie będzie mogła mieć dzieci nigdy,a ma 5 swoich nie ma rzeczy nie możliwych;-) Nie pochwaliłam sie wam dostałam dziś zaproszenie na dzień matki 13 do przedszkola będzie pewnie ryk:-Djak Nastka ma wystep to jakoś tak same mi łzy lecą:happy:

wiolka23 też mam taką nadzieję i czekam czekam na wizytę u gin w Poznaniu z niecierpliwością, na pewno trzeba będzie ogarnąć wyniki hormonów :dry: Nastka ;> dzisiaj do mnie przyjeżdża siostrzenica -> Anastazja nie wiem czy dobrze kojarzę ale Nastka to skrót od tego imienia :) Twoja córka tak ma na imię?

reklama
hej jestem;-) po drzemce przegladalam ogloszenia na gumtree wpadl mi w oko podwojny wozek przystepnej cenie pojechalismy obejrzec i kupilismy:-) sam w sobie prowadzi sie fajnie tylko jak Mya do niego wlazla musialam sie troche nagimnastykowac, mam nadzieje ze szybko naucze sie manewrowac tym moim pociagiem DSC_5298.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry