reklama

Nasze sprawy...

Butterfly-po prostu pirania a nie lekarka takich lekarzy niestety jest sporo bogacą sie na cudzej krzywdzie,napewno znajdziesz dobrego lekarza ktory zajmie sie odpowiednio tobą:tak: Bobo-odbębnimy w sobote i będziemy mieć spokój

reklama
Marta-myśle że będzie pogoda to i zdjęcia zrobie:-) Butterfly-wiadomo że każdy szuka też wygody i żeby bylo bliżej i przecież dziś jest tyle lekarzy ze skąd mogłaś wiedzieć ze tak trafisz

Buterrfly-to jest zrozumiale ale nie ma ludzi nie omylnych może gdybyś poszła do psychologa porozmawiać to dałoby ci jakąś ulge?Przecież nie jesteś niczemu winna i nie możesz tak myśleć

wiolka23 ciężko mi jakoś z tym pogodzić, to była co prawda wpadka ale chcieliśmy mieć dziecko, lepiej teraz niż wcale z moimi problemami - a tu niestety nikt mnie nie rozumie, w sensie moi rodzice nic nie wiedzą bo i po co, nic to teraz nie zmieni- wiedzą rodzice mojego G ... i moja siostra ale ona stwierdziła "że i tak jeszcze nic tam nie było więc nie ma co przeżywać" bo to była wczesna ciąża ... ok 3-4tydzień , z chłopakiem o tym jakoś już nie rozmawiamy, wspierał mnie i pocieszał ale teraz wydaje mi się,że jakoś się ode mnie odsunął albo to mój chory wymysł :-(

reklama
Buterfly nie martw się na pewno się wszystko ułoży jeszcze będziecie mieli ładną dzidziunie. Najważniejsze że masz wsparcie.
Bobo ja bym sobie też malinek zjadła mmmm pycha a wczoraj m mi czereśni przywiózł

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry