• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze sprawy...

Scoti-wózek świetny to będziesz teraz operatorką bliżniaczego pojazdu:-)powodzenia w nauce:tak: Butterfly-u nas też jest nasza Nastuśka kochana chciałam inne imie i mam

reklama
U siostry było powiedziane,że będzie Nastusia i jest :tak: Ginekolog do której dążę prowadziła ciąże siostry i jest z niej zadowolona- ja też z resztą jak do niej chodziłam. Siostra musiała leżeć całą ciąże ale jakoś ją doprowadzili do 37tc i urodziła spokojnie :tak:

Butterfly-napewno i twoją ciąże poprowadzi dobrze i będzie z tego śliczny dzidziu zdrowy zobaczysz kobiety ja uciekam jade po gorset Nastce na jutro i zakupy musimy zrobić bo jutro zamknięte wszystko żeby mi w lodówce nie została żarówka i żebesrka:-Dnawet by żeberek nie było bo mam szklane półki pa zajrze wieczorem

wiolka do dzisiaj nawet nie planowalam kupna podwojnego wozka ale cos mnie naszlo i bach jest i do tego zmiescil sie do bagaznika naszego clio;-) jak bedzie bardzo ciezko i starsza bedzie grzecznie chodzic przy wozku to bede uzywac normalnego wozka cosatto z gondola po Mayi, ale jak bedzie okaze sie jak maluch sie urodzi.

Oby gorset pasowal i pogoda dopisala

hey , przepraszam że nie doczytam ,ale nie dam rady kochane .. poproszę o skrócik ,.. złapałam wiruska a od dziś lepiej się czułąm więc ogród ogarnęłam i powiem nieskromnie że meeeeeeeeeeeeeeega jestem hehe :)

Jestem laski fajne bluzki są w auchan w ogóle ciuchy są przecenione na 50% kupiłam tunikę za 7zł :tak:
Aneczka dobrze już Ci lepiej
Bobo pisz pisz
Scoti wózek ekstra gites
kurde wiecie co taki mam brzuch napięty że szok a jak chodziłam po sklepie to mnie prawa strona bolała brzuszka.

gdzie jesteście????

Ostatnia edycja:
reklama
Miłego wieczoru i dobrej nocy życzę ! Moje drogie pamiętajcie jutro jest międzynarodowy dzień seksu !
biggrin.gif
świętujecie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry