reklama

Nasze sprawy...

Bietka-zdrzemnij sie też za mnie bo ja jade do rodziców bo żyć nie dają pojedziemy na chwile i za niedługo przyjedziemy a jutro sie wyśpie bo mała do przedszkola nie wstaje więc będziemy spały miłego dnia zajrze pod wieczór

reklama
Jestem posprzątałam łazienkę korytarz i kuchnię został mi pokój ale jestem zmęczona i mega mega wkur... ten koleś co nam remontował od*******ił niezły kanał... masakra w rurze od zlewu woreczek z kołkami w łazience na ścianach tam gdzie płytki sylikon na kaflach - wszędzie ! klej jakby się nim rzucali ja tego tak nie zostawię na ich stronie dam im taką opinie że szok !

ide się położyc bo mnie bardzo plecy bolą poźniej was nadrobię

Ostatnia edycja:
ale dzien.... najpierw wizyta tesciow pozniej spalam i tak caly dzisn bym spala hehe. naszlo mnie teraz na kanapke z szynka pomidorkiem i cebulka i maz lecial do sklepu po pomidorka hihi a szynki nie jadlam od poczatku ciazy prawie hehe. ale juz mam pyszne kanapeczki oczywiscie mezus zrobil hehe
marta ja bym tym fachowcom taka opinie wystawila ze szok. no jak tak mozna?

Pospałam trochę ale plecy mnie bolą nadal :(
Bobo ja też im taką opinie wystawię że szok, byłam tak wściekła a ręka mnie do teraz boli od szorowania jakby który mi przyszedł w tym czasie to bym chyba zabiła... - jak rogaliki?

marta tyle mi ich wyszlo ze spakowalam tesciom i jeszcze nam zostalo ale ja tam za slodkim nie jestem wiec maz ma misje zjedzenia ich hihi :) Kochana przemeczylas sie i bola plecy:( poloz sie odpocznij

Scoti troszkę cierpliwości na pewno Maja się nauczy siusiać na nocnik

Anaber rozumiem Cie ale nie denerwuj się kochana bo zaszkodzisz małemu no i sobie a teraz już po ptakach – pozostaje czekać. A faceci sama wiesz on są jacyś inni i nie rozumieją co do nich mówimy a najlepsze jest to, że zawsze wychodzi na nasze. Dużo spokoju Ci życzę :*

Wiolka super że wszystko się udało i mała zadowolona

Aga korzystaj ze słonka u mnie niestety zimno i pochmurno.

Bietka rozliczyliśmy za wszystko już ale mieli przyjechać poprawić i dupa. Zostawili drabinę ale chyba jej nie chcą a telefonów albo nie odbierają albo odrzucają połączenie – a szkoda słów. Dziś przeszli samych siebie…
Bobo a no widziałam zdjęcie przed chwilką wyszły super :tak: ja kocham słodycze więc przede mną tylko chować hi hi hi może troszkę przesadziłam ale dużo odpoczywałam no czyściłam podłogi szczoteczką do zębów - bo tak upieprzyli mi klejem i pewnie przez to...

Bobo spodenki super ja mam podobne te czarne co widziałaś ale bez kokardki
no myślę że ogłoszenie pod koniec tygodnia damy aż ogarnę tam wszystko na cycuś glancuś. Wolała bym parę bo wiadomo kobieta więcej zadba niż facet. Damy 1300 zobaczymy czy będą chętni najwyżej będziemy obniżać :tak: wczoraj kupiliśmy lodówkę i tapczan i w zasadzie wszystko jest.

reklama
bobo spodenki super tylko te kieszenie jak dla mnie troche za duze i pogrubialyby chyba bioderka.

wiolka po dzisiejszej kupie w majtkach M powiedzial Mayi ze jak zrobi kupke do nocnika to dostanie jajko kinder niespodzianke o ostatnio ma bzika na ich punkcie mam nadzieje ze sie uda.
Narazie nie jest zle bo zuzywamy okolo 1-2 pampersow dziennie plus obsrane lub obsikane majtki do prania wiec juz zaczynam liczyc zaoszczedzone pieniadze:-)
anaber nie tylko twoj M taki nie rozgarniety:tak:ja juz nawet przestalam sie na swojego zloscic po takich akcjach a jak cos chce to wole sama zrobic, dopiero jak widzi ze zaczynam cos dzwigac to podnosi tylek zeby mi pomoc.... ale ostatnio nie moge narzekac bo codziennie robi nam sniadania, obiadki i kolacje:tak:

marta szkoda slow na ta ekipe:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry