Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
fajne uczucie juz czuc ruchy co? ja juz sie doczekac nie moge a maz od wczoraj kladzie glowe do brzucha i slucha co sie stam dzieje i slyszy jedynie bulgotanie hihi marta a ja mam za miesiac wiec utyje napewno hih
Ta sukienka jest fajna:-) Myśle że jak masz spodnie jakieś, to bluzkę białą niekoniecznie koszulową i będzie ok. Ja w koszulowe się nie mieściłam, a nie kupowałam specjalnie ciążowych bo szkoda kasy.
Bobo uczucie fajne, dziwne a za razem niesamowite. Organizm ludzki jest genialny dzidzia w Tobie rośnie... m też przykłada ucho i wcześniej mówił że słychać bulgotanie a teraz słyszy jak spływa sobie. Z każdym dniem kopie mocniej tak jakby ktoś pukał Ci w brzuchu. Justi no dokładnie ja też tak myślę
Marta-spodenki miałam na myśli tak na zwykłe wyjście na codzień do sukienki gdbyby była za krótka a nie na obrone:-)bo wiadomo że musisz mieć coś bardziej eleganckiego w byle czym nie pójdziesz a jakaś dłuższa bluzeczke taka rozkoszowaną dolem żby szersza była nie u was w sklepach? ja nie kupuje ubrań ciążowych bo szkoda mi kasy poprostu szukam czegoś co jest luźne a później moge to ściągnąć paseczkiem w pasie i jest w sam raz spodnie kupilam ostatnio alladynki z dzinsu z gumką w pasie będą mi służyły w ciąży i po
Wiolka ja też nie kupuje tak jak mówi Justi- szkoda kasy a tą sukienkę założę i później mogę ją normalnie nosić bo mam jeszcze dwie ciążowe od siostry zaraz Wam zrobię fotki jedna na szerokich ramiączkach jest mi dobra a druga dużo dużo za duża
Marta-ja nie mam ciążowychy rzeczy przy Nastce nic nie miałam specjalnie na ciąże po prostu kupowałam spodnie dresowe albo spodnie zwykle z gumką w pasie i mialam sporo tunik które bardzo sobie chwalilam w czasie zimy jak w ciąży chodzilam były nieocenione zakrywały brzuch plecy