• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dzień dobry jestem i ja w końcu jak mała jest w domu to jestem mniej zorganizowana:-)Zaglądam a tu mila niespodzianka jest Anisiaj:tak: Ja do kibiców nie należe wiadomo że byłoby milo mieć jakieś zwycięstwo na kocie ale jakoś nie mobilizuje mnie to do oglądania meczów czy ubierania sie w barwy narodowe Marta-miłego sprzatania może rób to wolniej po prostu żebyś sie za bardzo nie przemęczyła:eek: Bietka-udanych zakupów Bobo-powodzenia w pisaniu Ja rano nastke podniosłam i tak mnie coś w brzuchu zabolało że nie mogłam sie ruszyć boli mnie do tej pory ale mniej już:confused2: milego dnia

Anisiaj-czekam na razie sama jestem sobie winna sadzałam ją siku i zaspana byłam źle ją podniosłam zażyje nospe i musze opatentować jakiś sposób na podnoszenie jej żeby sie nie zrywać dziś wieczorem zawozimy małą do mamy bo jutro musielibyśmy ją o 7 z łózka ściągnąć żeby na nauki zdązyć więc troche odpoczne wiczorem a ty jak sie masz?jak samopoczucie?

Ciesze sie ze samopoczucie jest lepsze:-) na @ zaciśnij zęby i wytrzymaj z nią jeszcze pare dni jak trzeba uciekam na zakupy bo musze jakiś obiad stworzyć a zaraz rehabilitantka do Nastki przyjedzie zajrze później :happy: Hello gdzie wy sie podziewacie?No tak pogoda sie zrobiła to szalejecie na zewnątrz spacerki ogódki:-D Ja zjadłam zupke ogórkową z małą i idziemy do znajomej odwiedzić ją bo dzdziorka urodziła u mnie gorąco dziś więc korzystając z okazjii wywiesiłam pranie na suszarce na zewnatrz niech schnie pieknie

Ostatnia edycja:
reklama
pisze i pisze i mam dosc :( opisalam wykresy teraz zostalo najgorsze przypasowanie co do czego zeby pasowalo problemowo:((
pogoda kiepska cieplo ale jakos pochmurnie to znow slonce i taka jakas dziwna ta pogoda chyba bedzie padac dzis. jak tam przygotowania do meczu? ja kibicem nie jestem wiec pewnie zerkne ale jakiejs ekscytacji tym euro nie mam i moj maz tez heeh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry