• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze sprawy...

hej

ja ogarnelam salon i poodkurzalam przedpokoj zostalo jeszcze sporo sprzatania a chcialabym zeby na weekend bylo czysto, ciekawe czy sie uda:-p wczoraj czyscilismy plytki na ogrodku karszerem super sprawa, tylko teraz troche plecy bola:-p ale wysilek warty efektu.

Kinder niespodzianka niestety nie podzialala na moja corke i dzisiaj kolejna kupa w majtkach:sorry: ale czekam wytrwale az zrozumie

anisiaj witaj:-) oby @ szybko polazla sobie. my nie kinicujemy bo srednio sie interesujemy pilka za to moi bracia i rodzice na czele z mama napewno wieczor spedza przed tv, a my im podrzucimy Maje i pojdziemy do kina na 'what to expect when you're expecting' trailer super smieszny mam nadzieje ze caly film taki bedzie

reklama
My wrócilyśmy z odwiedzin malutki przesłodki wcale nie taki mlutki ponad 4kg ważył koleżanka zadowolona z porodu w ujastku mowi że o wszystko ją pytali czy mogą o lewatywe o oksytocynen pierwszy raz słysze dawniej sami dawali o nic nie pytali i jeszcze trafiła na świetną położną która ją bardzo wspierała i była bardzo miła:-)U mnie tak duszno kobiety ze jak z Nastką szłam do niej to mam niedaleko a tak sie machałam i było mi tak duszno będzie z tego burza albo deszcz bo jest okropnie:crazy: Bobo-wytrwałości ci życze dasz rade :-) Scoti-ja też dziś sprzatam jutro mnie nie bedzie więc musze to zrobić ale tak jestem śpiaca że ledwo żyje

Ja też wpadam na chwilkę, połowa już ogarnięta, jeszcze klatka schodowa czeka na posprzątanie. Zaraz jade po Kubcia i za dużo to nie zrobie. U nas m zagorzały kibic:) wygonie go to taty niech sobie tam oglądają:-D

helo dziewczęta :)

wpadłam by powiedzieć, że takie zakupy to maskara wydaliśmy ponad 600 zł :szok: ale cóż.... to dla mnie i bąbelka więc :-)
teraz jedziemy do znajomych na 16 oglądać rozpoczęcie euro i mecz :)

anisiaj kibicuj tam mocno :)))

wpadnę jutro
przepraszam, ale mam szalony dzień

miłego kibicowania życzę wszystkim :*

buziaki

Wpadłam się zameldować Kobietki posprzątałam ale jeszcze nie wszystko wszystko mnie boli nie mogę chodzić mam zakwasy a jeszcze wróciliśmy to tu w domu sprzątałam i normalnie myłam podłogę i ryczałam - masakra nie mam ochoty na nic chce mi się ryczeć bo nikt mi nie pomaga w sprzątaniu :no: zaraz idziemy do znajomych na ten cholerny mecz a ja mam jeszcze łazienkę do umycia a gdzie uszykować się ...

Życzę wam miłego wieczorku buźka :*

Bobo
wyślij mi na maila wieczorem jak wrócę sprawdzę oki ?

reklama
hello ogarnelam troszke a teraz cappucino z bb:-)

aneczko wspolczuje:-( a jak malutka to zniosla?
6mama super poranek:-p
bobo mmmmmm kusisz roogalikami wygladaja przepysznie, smacznego wszystkim musisz lubic tych swoich tesciow ze takie cuda tworzysz:-)
marta nie przemeczaj sie

a ja odliczam dni do usg nie moge sie doczekac:cool2:

ja od poniedzialku sciagam malej pampersa i lata w majtkach, pierwszy dzien osikala sie z 4 razy, teraz juz sika na nocnik ale tylko jak ja posadze sama nie wola, najgorzej jest z kupa bo juz trzecia byla w majtach i nie zapowiada sie zeby zrobila na nocnik mimo iz strasznie jej przeszkadza jak narobi w gatki, mama mowi ze kilka razy tak zrobi ale wkoncu sie nauczy wiec probuje dalej.
ciesz się bo mojej nie przeszkadza nic .. kupa może jej dziurę w dupsku wygryć a ona nie zauważy ehh
a braku kotka jeszcze nie zauważyła na szczęście ....
Jestem posprzątałam łazienkę korytarz i kuchnię został mi pokój ale jestem zmęczona i mega mega wkur... ten koleś co nam remontował od*******ił niezły kanał... masakra w rurze od zlewu woreczek z kołkami w łazience na ścianach tam gdzie płytki sylikon na kaflach - wszędzie ! klej jakby się nim rzucali ja tego tak nie zostawię na ich stronie dam im taką opinie że szok !

ide się położyc bo mnie bardzo plecy bolą poźniej was nadrobię
ojjj szkoda że mój tata ma tyle roboty ...
Melduje się :-)
hey hey

jejki nadrobić Was to wyzwanie a teraz mniej mnie będzie więc ehhh byle do 7 lipca

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry