scotland18
Fanka BB :)
hej
ja ogarnelam salon i poodkurzalam przedpokoj zostalo jeszcze sporo sprzatania a chcialabym zeby na weekend bylo czysto, ciekawe czy sie uda
wczoraj czyscilismy plytki na ogrodku karszerem super sprawa, tylko teraz troche plecy bola
ale wysilek warty efektu.
Kinder niespodzianka niestety nie podzialala na moja corke i dzisiaj kolejna kupa w majtkach
ale czekam wytrwale az zrozumie
anisiaj witaj:-) oby @ szybko polazla sobie. my nie kinicujemy bo srednio sie interesujemy pilka za to moi bracia i rodzice na czele z mama napewno wieczor spedza przed tv, a my im podrzucimy Maje i pojdziemy do kina na 'what to expect when you're expecting' trailer super smieszny mam nadzieje ze caly film taki bedzie
ja ogarnelam salon i poodkurzalam przedpokoj zostalo jeszcze sporo sprzatania a chcialabym zeby na weekend bylo czysto, ciekawe czy sie uda
wczoraj czyscilismy plytki na ogrodku karszerem super sprawa, tylko teraz troche plecy bola
ale wysilek warty efektu.Kinder niespodzianka niestety nie podzialala na moja corke i dzisiaj kolejna kupa w majtkach
ale czekam wytrwale az zrozumieanisiaj witaj:-) oby @ szybko polazla sobie. my nie kinicujemy bo srednio sie interesujemy pilka za to moi bracia i rodzice na czele z mama napewno wieczor spedza przed tv, a my im podrzucimy Maje i pojdziemy do kina na 'what to expect when you're expecting' trailer super smieszny mam nadzieje ze caly film taki bedzie
Bobo-wytrwałości ci życze dasz rade :-) Scoti-ja też dziś sprzatam jutro mnie nie bedzie więc musze to zrobić ale tak jestem śpiaca że ledwo żyje
ale cóż.... to dla mnie i bąbelka więc :-)
zaraz idziemy do znajomych na ten cholerny mecz a ja mam jeszcze łazienkę do umycia a gdzie uszykować się ...