reklama

Nasze sprawy...

butterfly-my jesteśmy po cywilnym ale mieszkamy na wsi a tu proboszcz każdego zna Nastka niedługo pójdzie do komunii po co ma mi sie wszystko na dziecku odbijać bo księża u nas na dzieciach sie mszczą i im dogadują :crazy: i stwierdziliśmy że zrobimy ten kościelny dla świetego spokoju dla siebie żeby mieć i będziemy mogli zyć w spokoju

reklama
wiolka23 podejrzewam,że u mnie cywilny by nie przeszedł bo moja mama jest zagorzałą katoliczką :cool::no::confused2: kobieta starej daty na punkcie kościoła ma fioła :nerd: - ewentualnie zrobilibyśmy bardzo mały kościelny, bo i po co kasę wydawać na masę gości jak i tak każdy na końcu dupę obrobi

bobofrutek zwykła praca na montażu części do bagażników czy coś takiego, mam 165cm wzrostu - a to był tylko pretekst, niedawno złożyłam do Orlenu dokumenty bo potrzebowali 4 osób na obsługę i też cisza

ha 1 gol ! :)

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewuszki!!!
Jestem z Wami cały czas i czytam,ale jakoś dziś duszno i brak mi weny do pisania.A teraz mój m i trzej synowie(4 synek na praktykach pożarniczych) przed telewizorem siedzą,kibicują a co najgorsze głośno komentują to co widzą:szok:!
A ja w necie szperam,by na swoje cyce cyckonosz zakupić.

No i nasi strzelili grekom gola-hip hip hura!!!

Butterfly-my nie robimy weseliska tylko przyjęcie gdzieś na ponad 50 osób najbliższa rodzina i tyle żeby spędzić czas z rodziną ludźmi którzy nam dobrze życzą i chcą sie z nami cieszyć pozatym wtedy już bede w 6 misiącu ciąży więc mam nadzieje że mi dopisze humor i samopoczucie:-) 6mamo-to ty mi streszczaj bo ja pierwszą miłość oglądam super ze 1 bramka poszła oby tak dalej współczuje ci przewaga facetów w domu mam nadzieje ze znajdziesz jakiś fajny staniczek dla siebie

Ostatnia edycja:
Butterfly-wiesz co jeśli ktoś ma taka potrzebe ja uważam ze brać kredyt na ślub to przesada my przedewszystkim myślimy o naszej córce i na zime dojdzie 2 dziciątko więc mamy na kogo wydawać:tak:zależy na co kogo stać

robienie wesela to sa mega koszta. nasze kosztowalo ok 30 tys a bylo na 73 osoby z poprawinami mielismy. ale nie zaluje tego co prawda moi rodzice dali wiekszosc ale my tez cos dalismy tescie ani grosza nie dolozyli.
buterfly latwiej byloby znalezc chyba cos w poznaniu . a opieka nad dzieckiem? tez nie ma?

wiolka23 dla mnie to głupota tym bardziej,że połowa osób to są im obcy ludzie np. sąsiedzi :szok: no na co to komu. My też odkładamy sobie na remont pokoju :tak: no i nie wiadomo co będzie u lekarza ... boję się jak cholera co powie :no:

bobofrutek
nawet opieki nad dziećmi tu nie ma, a do Poznania to musiałabym się przenieść ale chyba sama ... bo G ma tu pracę, i też musiałby wszystko rzucić i iść tam- a Poznań to też tylko tak kolorowo wygląda - mieszkaliśmy tam pół roku- kasa najniższa a koszty chociażby wynajętego pokoju to masakra

Ostatnia edycja:
reklama
buterfly wiem cos o tym. mieszkamy w poznaniu wynajmujemy mieszkanie zyjemy z jeden nie najwyzszej pensji bo ja nie pracuje w grudniu bedzie dzieciatko z nami wiec latwo nie jest ale nie narzekamy. maz stara sie zeby zawsze te pieniazki byly i zeby na nic nie brakowalo.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry