• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze sprawy...

jak tam dziewczynki ? gotowe do kibicowania? ja z mezem do kibicow nie nalezymy no ale skoro jestesmy w domu to wlaczymy mecz i bedziemy sobie spogladac alw wszystko ze spokojem bez zadnych szalenstw czy trabek hehe.
ja nadal kwitne nad ta praca :( nie wiem czy dobrze pisze wnioski :( no jutro sie okaze co promotorka mi powie

reklama
Nie lubię piłki nożnej :tak:i o dziwo mój G też nie za bardzo, mecz niedługo a on się wziął za mały remont :-) wymienia lampę na korytarzu ... Jutro mnie nie będzie, może pod wieczór ... zjazd w szkole i egzaminy już się szykują :eek:

Ja oglądac nie bdę meczu jedziemy za niedługo do mamy zawieść Nastke po drodze jedziemy do kuzyn kuzynki więc wieczór nam zleci a szału i parcia aż takiego na pilke nie mam:sorry:wiadomo że wynik będę chciała znać a jutro od rana nauki powiedzcie mi mam tam mieć ze sobą jakiś zeszyt żeby w nim notować?:eek:

Witam i ja
Scoti cierpliwości nauczy się i bez niespodzianki
Marta oszczędzaj się
Anisiaj dobrze że jesteś
Bobo my tez nie jesteśmy zagorzałymi kibicami ale na mecz będziemy spoglądać
Bietka miłego kibicowania
Wiola uważaj na siebie z tym dźwiganiem Nastki
Pozdrawiam was serdecznie buziaki

Butterfly na nauki przedmalżeńskie takie 2 dniowe i będziemy siedzieć tam jutro od 8.30 do 19 i nie mam pojęcia co my tam będziemy robić tyle czasu:eek: Aga-staram sie kochana a ty jak sie masz? Bobo-nie wiem po co ale wiem ze babka jak kiedyś nas zapisywałam to mówila żebyśmy mieli długopis też nie wiem po co

bobofrutek niestety nie pracuję i nie stać mnie na studia a od rodziców nie chcę brać pieniędzy bo i tak dużo pomagają chociażby tym,że możemy u nich mieszkać za free i się do niczego nie dokładać bo nie chcą od nas ani grosza :zawstydzona/y::no: robię policealną szkołę - administracja publiczna

wiolka23 aaa, my też chcemy nauki zrobić- ale i po co jak do kościoła niezbyt często chodzimy :zawstydzona/y: jak są święta i jakieś konkretne okazje ... chcieliśmy wziąć teraz ślub cywilny ze względu na ciąże, ale odkąd poroniłam to postanowiliśmy to przesunąć

reklama
bobofrutek nie, w Pile bo mam bliżej - do Poznania tylko do lekarza śmigać będę 200 km ode mnie ( w 2 strony ) i mieszkam w małym miasteczku gdzie o pracę masakrycznie ciężko... ostatnio się starałam do banku na staż ale nikogo nie wzięli i to było w Poznaniu. U mnie też się starałam do firmy dostać na montaż ale jestem za niska ... hahaha :eek: no i ogólnie na UP nie ma co liczyć w moim mieście, od 5 mcy jestem zarejestrowana i poszukuję stażu i cisza :confused2: a u nich żeby się dostać to co najmniej na 6 lat jest obstawione kto tam będzie siedział bo pierwszeństwo mają ciotki,wujki,kuzynki pań urzędniczek

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry