MartaSx
mama Oliwierka
Bobo już sprawdzam ale na pierwszy rzut to masz inną Trzcionkę w przypisach masz calibri poprzerzucaj sobie na drugą stronę w,z, a. Kropki za przypisami na końcu zdania. Nie wiem jak u Ciebie promotorka wymaga ale u mnie jak piszę Tamże, s. 16 ( przecinek i kropka)
w rozdziale IV możesz na początku dodać co to jest ten czas wolny i jak spędzało się go kiedyś a jak dzisiaj a później w świetle badań własnych napisać . Wykresy masz dobrze - ja tak też mam ale nie wyśrodkowywałam ich. Tylko ja mam jeszcze np. Wykres 1. Nazwa ( a pod spodem) źródło : własne)
WYDAJE MI SIĘ ŻE JEST DOBRZE
w rozdziale IV możesz na początku dodać co to jest ten czas wolny i jak spędzało się go kiedyś a jak dzisiaj a później w świetle badań własnych napisać . Wykresy masz dobrze - ja tak też mam ale nie wyśrodkowywałam ich. Tylko ja mam jeszcze np. Wykres 1. Nazwa ( a pod spodem) źródło : własne)
WYDAJE MI SIĘ ŻE JEST DOBRZE
Ostatnia edycja:

kocham tego mojego skarba ponad życie ale tyle co ona tą swoją piękną buźką przemieli to czasem troche odpoczynku sie przydaje mój mąż zaraz na chwile do mamusi jedzie bo wczoraj jak do niej do sklepu zajrzeliśmy to powiedziala Andrzej podjedź do mnie w piątek albo w sobote (miała na myśli tylko jego bo do niego sie zwrócila)chcial zebym z nim pojechała ale nie tęsknie za jej widokiem i wole w domku zostać 6mamo-tak średnio wyszło 1:1 ale lepiej tak niż gdyby była dla nas porażka totalna strali sie;-)to u ciebie mężczyźni twoi pewnie mają nerwy zszarpane
Bobo-u mnie ostatnio jak byłam na usg genetycznym to by mi powiedzieli tylko dziecko uparte i nie pokazało pokazywało wszystko oprócz tego co ma między nóżkami