• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze sprawy...

Bobo nie mam pojęcia bo dziś sobota może do 13 tak jak sklepy ? A ja zdążyłam wydrukować stronę tytułową i nam się drukarka zepsuła masakra ale dobrze że praca już oprawiona

reklama
Ja również melduję się na posterunku:-).
Hej hej Aneczko!!!Jak się czujesz,atmosfera w domku rozluźniona czy bardziej zgęstniała???Dla Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

Ja zaraz lecę na ryneczek po truskawki i po galaretki,mam chęć na galaretkę z truskawkami.

Miłego dnia kochanieńkie!!!

hej :)

ale wczoraj było super na ulicach, jak nie w naszym kraju ;) tyle radości, nawet mamy mnóstwo zdjęć z Grekami ;)

scoti
- czy Ty kiedyś sprawdzałaś Małą medycznie? czasami dzieci, które mają problem z treningiem czystości, mają takie "złogi" w jelitach i dlatego nie są w stanie kontrolować kupki i nauczyć się korzystania z nocnika. Jeśli chcesz, mogę Ci podesłać rewelacyjną książkę o treningu czystości, którą często pożyczam rodzicom i te wskazówki dają super efekty. Nagradzanie jedzenie jest do d...py, nie gniewam się, ale kinderkiem kupki nie nauczysz. przechodziłam to z rodzicami, którzy uczyli cukierkami i nic. Mam nadzieję, że nie uznasz, że się mądrzę, chce tylko coś podpowiedzieć ;)

aneczko - jak nastrój dzisiaj?

bietka - ale kupiłaś już wszystko? bo ja do tyłu w wieściach jestem...

wiecie co, wkurzają mnie te moje cykle, ostatnio tak co 40 dni, to zabiera mi połowę szans :(

ściśkam Was wszystkie, mam dzisiaj wieczór panieński, więc znowu nie wypocznę ;)

dzień dobry :)

witam kochane

jak nastroje po meczu ???? szkoda remisu, bo ładna 1-sza połowa.

marta sx tak oczywiście, ani grosza nie żałuję z tych wydanych pieniędzy chodzi tylko o to jak wszystko jest drogie ... zresztą my chyba nie mamy na co narzekać, bo mamy 2 pensje. Na szczęście u nas w krak są fajne hurtownie i nie musimy kupować w mega drogim smyku czy entilczku.

bobo nie przejmuj się... zawsze jak będziesz czytać pracę, nawet po raz setny, coś się znajdzie ... wiem, pamiętam, że te ciągłe poprawki są męczące. Ja zawsze mówiłam sobie tak : promotor i tak całej jej nie przeczyta :-D zaśnie na 1 rozdziale... :tak:

aneczkaa bardzo mi przykro czytać takie rzeczy - może tak jak mówią dziewczyny uda się jakoś uratować Wasz związek.

wiolka daj mi znać jak nauki, gdzie wybraliście weekendowe ??? ja robiłam w rynku podgórskim - w stowarzyszeniu Wiosna, - CZADOWA SPRAWA ...
a jak się czujesz ??? ja ledwo wytrzymałam w tej duchocie ...
6 mamo wyrzucił Twój m telewizor przez okno ????

justi
no zakupy były ekscytujące

anisiaj tak praktycznie wszystko mamy, ja zapomniałam jeszcze o termometrze do wanienki, ale to pierdoła ... i zapomniałam dla siebie podkładów - ale to jedna wyprawa do tesco :)))
wiesz... pamiętam moje cykle po operacji ciąży pozamacicznej - też bolesne i nieregularne ... po 2 m-cach ... jak w zegarku 28-30 dni ... także głowa do góry :-)
kochana wiem, że takie niergularności nie ułatwiają sprawy, dlatego ja jak już traciłam nadzieje zaczęłam korzystać z testów owulacyjnych
kochana jak było na meczu opowiadaj :)

miłego dnia wszystkim

Ostatnia edycja:
bietka - no to super, że masz prawie wszystko :) my byliśmy w strefie kibica, niestety nie na stadionie :( ale było niesamowicie, mega przyjaźnie i to, co się działo po naszym golu jest niesamowite:) później były tańce na ulicach, zdjęcia z Grekami i dużo międzynarodowej radości. aż się serce raduje, że Polacy tak potrafią :)

cykle chyba zostaną mi takie długie, bo takie miałam przed pigułkami, min 36 dni :( teraz tzn. w środę, idę do endo, regulować tarczycę (mam nadzieję, że nie potrwa to za długo) i bierzemy się do roboty :)

reklama
anisiaj no to super :-) widziałam dziś rano relację z Warszawy - 100 tys osób w strefie kibica :szok:
pięknie !!!!!! fajnie, że nie było żadnej agresji i wspólna zabawa!!!

kochana daj znać co z endokrynologiem ??? ja też mam problem z tarczycą i leczyłam się przed zajściem i w trakcie i pewnie już do końca będę brała leki...
kiedy wizyta ???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry