dzień dobry
witam kochane
jak nastroje po meczu ???? szkoda remisu, bo ładna 1-sza połowa.
marta sx tak oczywiście, ani grosza nie żałuję z tych wydanych pieniędzy chodzi tylko o to jak wszystko jest drogie ... zresztą my chyba nie mamy na co narzekać, bo mamy 2 pensje. Na szczęście u nas w krak są fajne hurtownie i nie musimy kupować w mega drogim smyku czy entilczku.
bobo nie przejmuj się... zawsze jak będziesz czytać pracę, nawet po raz setny, coś się znajdzie ... wiem, pamiętam, że te ciągłe poprawki są męczące. Ja zawsze mówiłam sobie tak : promotor i tak całej jej nie przeczyta

zaśnie na 1 rozdziale...
aneczkaa bardzo mi przykro czytać takie rzeczy - może tak jak mówią dziewczyny uda się jakoś uratować Wasz związek.
wiolka daj mi znać jak nauki, gdzie wybraliście weekendowe ??? ja robiłam w rynku podgórskim - w stowarzyszeniu Wiosna, - CZADOWA SPRAWA ...
a jak się czujesz ??? ja ledwo wytrzymałam w tej duchocie ...
6 mamo wyrzucił Twój m telewizor przez okno ????
justi no zakupy były ekscytujące
anisiaj tak praktycznie wszystko mamy, ja zapomniałam jeszcze o termometrze do wanienki, ale to pierdoła ... i zapomniałam dla siebie podkładów - ale to jedna wyprawa do tesco

))
wiesz... pamiętam moje cykle po operacji ciąży pozamacicznej - też bolesne i nieregularne ... po 2 m-cach ... jak w zegarku 28-30 dni ... także głowa do góry :-)
kochana wiem, że takie niergularności nie ułatwiają sprawy, dlatego ja jak już traciłam nadzieje zaczęłam korzystać z testów owulacyjnych
kochana jak było na meczu opowiadaj
miłego dnia wszystkim