• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze sprawy...

marta no ale jak on jest juz szefem to wyrzeknie sie wszystkiego i on jest ze tak powiem czysty bo firma jest na inna osobe. wiesz co mam na mysli?

scoti dala komus znac? ma dzis wizyte i czekam na wiesci :)

reklama
Bobo ale prawo mówi ze jeśli firma przechodzi na innego pracodawcę to piersze kogo powinni przenieść to kobiety w ciąży potem osoby, którym brakuje do emerytury i resztę... jak mi ciśnienie podniósł ten szmaciarz normalnie jestem załamana. Muszę iść do prawnika

jest bezczelny żeby mnie prosić o koszty kiedy jestem bezrobotna i narażać na stres w ciąży...

Scoti-kochana &&&&&&&&&&&&&&& za wizyte dawaj znać szybciutko jak bąbelek rośnie:tak: ostałam sie przy garach jak szalona zrobilam barszczyk czerwony zabielany z ziemniakami kotleciki z nowymi ziemniaczkami i koperkiem do tego buraczki tarte i sałata z rzodkiewka ogórkiem śmietanką i przyprawamiu do tego kompocik ugotowałam z czereśni objadłam sie i nie moge sie ruszać a jeszcze mam odkurzanie i gary:szok::szok:a spać mi sie chce jak pieron kupilam zaproszenia i musze je wypisać nie mam dziś już siły na nic plecy mnie marta-a to dziad francowaty dobrze byłoby gdybyś miała prawnika nie denerwuj sie,nie masz kogoś kto by poświadczył najlepiej byłoby gdyby to był ktoś kto u niego pracuje ale pewnie wszyscy sie boją takiego drania:wściekła/y:

reklama
Scoti &&&&&&&&&&&&&&&&
Bobo byłam w inspekcji pracy za dużo nie pomogli
Wiolka jest mi przykro że państwo polskie na to zezwala - a ponoć mamy niż jak tu rodzic jak następnego dnia Cię z pracy wywalają
Aneczka wole już zapłacić a żeby faktycznie doradzili

znów nie będę mogła spać :no:
Bietka nie ma wizyty dziś ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry