reklama

Nasze sprawy...

Marta-niestety jak ktoś chce wybić sie z tłumu i zawalczyć o siebie to musi trafić na kogoś kto pomoże bo inmaczej cie zdepczą popatrzyłabyś w internecie sa jakieś instytucje wspierające kobiety w ciązy gdybyś sie do nich zglosiła może nagłośnila sprawe oni by ci pomogli mają swoich prawników nie byle jakich i nie sa obojętni na krzywde i wyzysk kobiet w ciąży walcz do końca i pokaż burakowi gdzie jego miejsce:wściekła/y:

reklama
hej juz jestem

dziecko zdrowe, serce bije i duzo sie rusza, ale napoczatku mialo raczke pomiedzy nogami a pozniej nozki w gorze wiec nie widziala czy to chlopczyk czy dziewczynka:-( przez to ze bylo w beznadziejnej pozycji nie mogla zrobic kilku pomiarow wiec mamy jeszcze jedno usg we wtorek 19.06 mam nadzieje ze wtedy sie dowiemy.

Wiolka utrę im nosa ale wszystko zależy od sąd. Kurcze szukam w necie takich ośrodków i nie mogę znaleźć
Scoti super! widzisz to ze ostatnio nie mogła znaleźć serduszka to było nieporozumienie

scoti ciesze sie bardzo i gratuluje ,plec neiwazna najwazniejsze ze z Malenstwem wszystko dobrze
a ja dzisiaj pyt.na grupie o twoje usg,bo wiedzialam,ze jakos teraz powinnas miec lub mialas
a powiedz mi kochana,co oni mierza na tym duzym scanie i jak dlugo takie usg trwa ?
szostkowa na bb czas ci szybko zleci a ja caly czas 3mam kciuki za II krechy !!!

madlen usg trwalo okolo 30min udalo sie jej zmierzyc HC(obwod glowki) 182mm i FL(dlugosc kosci udowej)34mm nie udalo sie zmierzyc AC (obwodu brzuszka), nie mogla ocenic pepowiny, serca, liczby naczyn bo dziecko bylo scisniete. Sprawdzala tez czaszke, twarz, kregoslup, pecherz, nerki, konczyny, oceniala lozysko pewnie jeszcze cos pominelam ale nie wszystko rozumielismy.

scoti gratuluje udanej wizyty :-)
wiolka, ale z Ciebie kuchareczka - takie pyszności mniam, mniam :-)

marta nie daj się, poszukaj jakiegoś prawnika, który np. doradzi za darmo , a np. jak wygrasz odszkodowanie, to wtedy jakiś procent... a to doradztwo, o którym pisała aneczkaaa ??? martuś nie denerwuj się :) jutro wizyta i zobaczysz swojego maluszka :tak:

aneczkaa co z twoim mężem, jak on się czuje ??? co się stało ?

witaj madlen jak samopoczucie ???
heheh nie podejmę się streszczenia z tego co tutaj... bo na 100% kogoś ominę i urażę
pisz z nami na bieżąco ;-)

Wysłałam maile do kilku prawników co udzielają porad za darmo - zobaczymy.

Przed chwilą dostałam mega silne 3 kopniaki pod rząd aż pod ręką poczułam - chyba wie że mama sie denerwuje
Bietka a Ty nie masz wizyty dziś ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry