reklama

Nasze sprawy...

reklama
hejka :)

Ja dziś znowu wybywam, przyjeżdza do mnie teściowa aby sie zajac Igorkiem, właśnie wstawilam rosołek z młodej włoszczyzny na obiadek tak jakoś mnie naszło :tak:

Igorek znowu w nocy kaszlał i budzilam się co chwila :baffled: i się męczyl biedaczek.

Bietka super wieści niech Twój Igorek jescze posiedzi w brzuszku tam mu najlepiej :tak: niech się nie spieszy na ten okrutny świat.

Zaraz zmykam pod prysznic. miłego dnia paaaaaaa

marta u mnie bylo tak ze drukowalam prace i zanosilam do dziekanatu a teraz od wczoraj chyba jest tak ze musze im wyslac elektronicznie i jak przejdzie wszystkie procedury czyli antyplagiat i inne to dopiero bede mogla drukowac wiec wole sprawdzic ile mam plagiatu bo u mnie mozna miec 5%
witaj anaber :) milego dnia :)

dzień dobry wczoraj wróciliśmy po 10:szok: tacy padnięci że tylko poczytałam co napisałyście i poszłam spać teraz Nastka ćwiczy z rehabilitantką musze ją po ćwiczeniach do przedszkola odstawic .Bietka super że wporządku i ze synuś grzecznie siedzi sobie w brzusiu a jaki wielki:-) my byliśmy wczora u męża siostry ale jaka byłą mila Nastka sie z malą pobawila fajnie oni z nami normalnie pogadali nic nie marudzili nie komentowali tylko pytała dlaczego nie poczekam jak sie dziecko urodzi bo przeciez bede miec brzuchol w sierpniu o teściowej ani słowa dość przyjemnie było zajrze do was jak mała do przedszkola odstawie

Anaber współczuje Igorkowi może mu przejdzie ten cholerny kaszel - miłego dnia
Bobo u mnie jest tak ze ja im zanoszę oprawione dwie prace z oświadczeniem anty plagiatowym i płytą CD nagraną w formacie pdf i oni sami ją wrzucają w program :happy2:
Buterfly te okna to chyba musisz przełożyć
Wiolka to super takie mile zaskoczenie

marta do tej pory tez tak bylo u mnie w szkole. teraz zrobili tak ze musze sie zalogowac na ich jakiejs tam strone co zrobili tam dodac mooja prace i ona bedzie tam sprawdzana wysylana do promotora i w ogole i dopiero jak przejdzie to wszystko to bede mogla wydrukowac i im zaniesc do dziekanatu

Bobo bez sensu jak dla mnie tzn dla nich łatwiej a dla Ciebie dużo załatwiania - ale w szoku jestem że w ogóle płacisz za obronę to jest skandal jak dla mnie bo co to za wypromowanie studenta skoro większość i tak nie ma pracy.
Wiolka chociaż nerwów nie straciłaś hi hi
Buterfly umyjesz w weekend - ma być gorąco

reklama
Marta mam nadzieję,że będzie super ciepło już jutro - w weekend mieliśmy być w Poznaniu ale jedziemy tylko jutro i wracamy bo trzeba samochód zrobić bo poszły jakieś tuleje :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry