reklama

Nasze sprawy...

marta ta oplata jest podobno nielegalana i od przyszlego roku jej juz nie bedzie. masakra tyle kasy placic :( kurde czekam ciagle az mi to sprawdzi :( dlugo to idzie. a w ogole jak mam wyslac im te prace to mam wpisac recenzenta a ja nie wiem kto nim jest a moja promotorka wyjechala i teraz dupa

reklama
marta jeszcze poczekam . tam jest napisane ze najpozniej dwa tyg przed obrona wyslac ta prace elektronicznie wiec zdaze sie wyrobic. akurat wroci moja promotorka to mi powie co i jak. ale jestem zla na ta szkole :wściekła/y: jak dobrze ze to ostatnie dni na niej i koniec

hej dziewczęta :-)

u mnie znów pogoda do d.... chyba bedzie padało - wczoraj wieczorem była burza i taki deszcz, że szok :szok:
podobno od jutra ma być ładnie więc butterfly zostaw sobie okna na jutro :-)

bobo ale zdzierstwo... tyle płacić... :wściekła/y: dobrze, że już się z nimi pożegnałaś ... prawie ... teraz obrona to formalność...

witaj anaber - biedny ten Twój synuś... niech zdrowieje...

życzę wszystkim miłego dnia :-)

bietka no straszne zdierusy na tej mojej uczelni sa :( no ale mam juz blizej konca wiec dam rade hehe :)
u nas tez pogoda fatalna pada i zimno :(
ten glupi program jeszcze sprawdza moja prace :( chyba bedzie zle heh

mój m bronił się na AGH i też mu ten program sprawdzał - był zestresowany, ale poszło jakoś :-)
u nich w ogóle słuchaj sprawdzali nawet głupie referaty, prace na zaliczenie na ćwiczenia tym programem... i pare osób wyleciało przez palgiat :no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry