reklama

Nasze sprawy...

bietka nie specjalna,ale się zawzięłam - bo jestem trochę okrąglutka a przy moich hormonach i tarczycy i przy leczeniu przez super lekarzy przytyłam ok 10-20kg, teraz schudłam i widać efekty bo spódniczkę kupiłam,przymierzyłam raz i na Wielkanoc chciałam ubrać i za duża :szok: jeszcze trochę muszę zgubić .. ale myślę że jeśli dostanę leki odpowiednie to waga sama zacznie spadać z moją pomocą szybciej ( do tego ćwiczyłam a6w i rowerek ok 20km dziennie ) a odchudzam się dla siebie i żeby nie dać satysfakcji mojej przyszłej teściowej - wydra taka i mi dokuczała że dla jej synka jestem za gruba!!! :szok: a teraz sama przytyła i bardzo dobrze jej ! wiem wiem wredna jestem ale ile mi nerwów napsuła bo zawsze to brałam do siebie.

zdj jak wyglądałam zanim przytyłam :P ale jeszcze trochę i wrócę do tej wagi :) mam nadzieję

Ostatnia edycja:
reklama
Zaprowadzilam Nastke do przedszkola i oczywiście nie wziąłam parasola tak mi dolalao jak wracałam:wściekła/y:chyba oberwanie chmury było bo tak leje że świata nie widać domoczyło mi :no:teraz siedze pod kocykiem i sie grzeje.Ja dziśi naobiad robie gulasz ziemniaczki i surówka zupy nie chce mi sie dziś żadnej robić

Ostatnia edycja:
Wrzuciłam 4 foty
Bobo niby tak ale nic nie umiem a jutro jedziemy do tej warszawy w sobote m zaprosił kolegów na mecz w niedziele chyba pojedziemy do teściowej bo ma malowanie i prosiła żeby leszek jej wyniósł meble no i zostaje tylko poniedziałek

powiedzcie czy tak mogę iść

Bobo ja mam biały stanik ale na to mam jeszcze czarna koszulkę i czarny pas ciążowy ale to chyba nie przeszkadza co ?
Bietka mam czarny sweterek i marynarkę od tej spódnicy też :tak:

reklama
Aga miłego dzionka ja chyba zrobię dziś kuraka z ryżem i marchewką

A powiedzcie mi gdzie Aneczka, Joweg, Anisiaj i Suonko - odezwijcie się
Dzonka mam nadzieję ze już lepiej czekam na Ciebie

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry