butterfly21
hope & love
bietka nie specjalna,ale się zawzięłam - bo jestem trochę okrąglutka a przy moich hormonach i tarczycy i przy leczeniu przez super lekarzy przytyłam ok 10-20kg, teraz schudłam i widać efekty bo spódniczkę kupiłam,przymierzyłam raz i na Wielkanoc chciałam ubrać i za duża
jeszcze trochę muszę zgubić .. ale myślę że jeśli dostanę leki odpowiednie to waga sama zacznie spadać z moją pomocą szybciej ( do tego ćwiczyłam a6w i rowerek ok 20km dziennie ) a odchudzam się dla siebie i żeby nie dać satysfakcji mojej przyszłej teściowej - wydra taka i mi dokuczała że dla jej synka jestem za gruba!!!
a teraz sama przytyła i bardzo dobrze jej ! wiem wiem wredna jestem ale ile mi nerwów napsuła bo zawsze to brałam do siebie.
zdj jak wyglądałam zanim przytyłam
ale jeszcze trochę i wrócę do tej wagi
mam nadzieję
jeszcze trochę muszę zgubić .. ale myślę że jeśli dostanę leki odpowiednie to waga sama zacznie spadać z moją pomocą szybciej ( do tego ćwiczyłam a6w i rowerek ok 20km dziennie ) a odchudzam się dla siebie i żeby nie dać satysfakcji mojej przyszłej teściowej - wydra taka i mi dokuczała że dla jej synka jestem za gruba!!!
a teraz sama przytyła i bardzo dobrze jej ! wiem wiem wredna jestem ale ile mi nerwów napsuła bo zawsze to brałam do siebie.zdj jak wyglądałam zanim przytyłam
Ostatnia edycja:
chyba oberwanie chmury było bo tak leje że świata nie widać domoczyło mi
teraz siedze pod kocykiem i sie grzeje.Ja dziśi naobiad robie gulasz ziemniaczki i surówka zupy nie chce mi sie dziś żadnej robić