reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo pisałam z książki jak leci nic nie przerabiałam i dawałam przypisy... z książki jak piszesz i dajesz przypis to nie jest plagiat... tylko jeśli masz żywcem zerżnięte z neta

marta ja zywcem przpisywalam z ksiazki to dawalam jako cytat . ale chodzi mi o to czy jak np jak cos przeczytalam i pozniej napisalam to w swojej pracy ale po swojemu to powinnam dac na koncu tego przpyis? kumepla dzwonila i paniki narobila ze tak ma byc. kuzwa kazdy tak panikuje ze az mam dosc.

JUTRO JADE NA MORZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bobo nie stresuj się nie musisz dawać przypisu jak przeczytałaś i napisałaś swoimi słowami - to luz nie słuchaj nikogo bo tylko mętlik w głowie Ci zrobią ...
Ja jade jutro do Warszawy :rofl2:

Bobo-mnie też zabierz:-Dżycze udanej wyprawy Marta-zaraz kukne na grupe jak tam szałowo wyglądasz.Ja sobie usnęłam jak sie obudziłam to nastawiłam obiadek i sie robi jaka ja jestem nie przytomna na taką pogode ja chce już ciepło moje dziecko jedzie jutro na wycieczke a daleko jadą do Zatoru i ja oczywiście zestresowana czy sie nią dobrze zaopiekuja bedą zwracały nauczycielki uwage na jej potrzeby jakas nadopiekuńcza jestem ale wychodze z głupiego założenia że nikt oprócz mnie się nią nie zajmie dobrze:sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry