• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo dokładnie raz na jakiś czas mają takie szkolenia najgorsze jest to że oni tam chleją na maksa, bo ich naczelnik to się żony boi bo go krótko trzyma - serio i on organizuje te szkolenia i zachowuje się jak spuszczony ze smyczy.Ja już

zmykam spać dobrej nocy kochane i do jutra - kolorowych snów :-D

Bobo-gdyby sie tak dało to napewno już bym to zrobiła nie życze jej źle ale niech sie kobieta trzyma odemnie z daleka będe zdrowsza szkodzi mi sama jej obecność:crazy:ja też w łóżeczku już mała po inhalacjii umyta ledwo ją polożyłam i już śpi troszke ciszy;-) a wy już śpicie?ja jutro musze pędzić do laboratorium z tym jej moczem

Dziękuję wszystkim za życzonka, troszkę za wcześnie, ale i tak jest mi bardzo miło i dziękuję za pamięć:-)
MAsakra z tymi nockami, przesypiam pół dnia, a i tak jestem nie do życia:wściekła/y: A do tego jak chciałam wejść w domu na BB to okazało się, że mamy jakiegoś wirusa w kompie (podobno ostatnio popularny). Wyświetliło się, że wykryto u nas niedozwolone programy, tudzież inne karalne treści i mamy zapłacić 500zł mandatu, żeby nam odblokowało komputer i logo policji. Włosy mi się zjeżyły na głowie, o co chodzi. Później M mi powiedział, że to jakiś wirus i uporał się z nim dopiero wieczorem. A ja musiałam nadrobić forum w pracy, bo na mojej komórce to idzie się pociąć zanim odpalę stronkę internetową (nadaje się tylko do facebooka i gg).
Ale jeszcze dzisiaj i urlop, więc będę z Wami dłużej i częściej. Inna sprawa, że przez moją nieobecnośc trochę wypadłam z obiegu i czasem trudno mi za Wami nadążyć, ale dam radę:-)
Buziolki dla Was:-D

dzoanko wszystkiego najlepszego Kochana :)

images

reklama
A ja wlasnie wstalam i pije kakao :-) spalam super tylko raz sie obudzilam na siku o 3 a tak trolilam. Takze wyjazd chyba dobrze mi zrobi :-) zobaczymy bo dzis w nocy mialam pierwszy skurcz taki mocniejszy ze musialam przystanac jak szlam do wc :-)
Dzoana czekamy na Ciebie wracaja szybko i nadrabiaj :-)
Bobo wiem jak sie czujesz kochana jak sie nie wyspisz, moze kolo poludnia strzelisz sobie drzemke

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry