bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
wiolka wrozka zebuszka to kase pod poduszke daje 
marta jak ja Ci zazdroszcze tych ruchow
ja tez juz chce
marta jak ja Ci zazdroszcze tych ruchow
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie świętujemy, bo ja w pracy siędzę do 24:-( Ale w sobotę lub niedzielę sobie gdzieś pójdziemy:-) No i urlop jest, więc będziemy korzystać z wolnego czasudzoanka sory za falstartzle zrozumialam zdanie. swietujecie z M dzisiaj?
Milego wieczoru
Właśnie 6-kowa, mnie też Twoja córka na myślijak jej poszło?? i gdzie wybywa dalej?? Nic nie czytałam Kinga, przy najbliżej okazji coś wypożyczę. Wiola, A.Christy też czytała, ale już dość dawno. Chmielewskiej mam wszystkie książki. Z thrillerów bardzo podoba mi się Alex Kava. Dla mnie rewelacja.
Anaber, bo u was to już lada chwilai kolejny mężczyzna będzie na świecie
Scoti, mnie ciężko się je brążowy ryż i strasznie długo gotujea jak karmiłam piersią to jadłam w kóło warzywa na parze i od tamtej pory nie robiłam. A rybkę z pasy uwielbiam!
hehe
Aga ile frajdy jak wzięli do ręki a samo sie rozpuścilo nabrudzić to nie mial kto ale oglądać lazienke upaćkaną przyszli wszyscy
Anaber faktycznie znalazł sobie zabawe ale takie są dzieci moich znajomych córka jak miała roczek to połknęla baterie taką podłużną jeździli z nią po szpitalach