• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Ja dopiero teraz miałam możliwość wejść na forum
dzoanka sory za falstart :-D zle zrozumialam zdanie. swietujecie z M dzisiaj?

Milego wieczoru
Nie świętujemy, bo ja w pracy siędzę do 24:-( Ale w sobotę lub niedzielę sobie gdzieś pójdziemy:-) No i urlop jest, więc będziemy korzystać z wolnego czasu

Właśnie 6-kowa, mnie też Twoja córka na myśli:) jak jej poszło?? i gdzie wybywa dalej?? Nic nie czytałam Kinga, przy najbliżej okazji coś wypożyczę. Wiola, A.Christy też czytała, ale już dość dawno. Chmielewskiej mam wszystkie książki. Z thrillerów bardzo podoba mi się Alex Kava. Dla mnie rewelacja.
Anaber, bo u was to już lada chwila:) i kolejny mężczyzna będzie na świecie:)
Scoti, mnie ciężko się je brążowy ryż i strasznie długo gotuje:) a jak karmiłam piersią to jadłam w kóło warzywa na parze i od tamtej pory nie robiłam. A rybkę z pasy uwielbiam!

Uwielbiam Kavę, a ostatnio czytam Camillę Lackberg (tak chyba sie pisze jej nazwisko). Rewelacyjne thrillery.
Jeszcze póltorej godziny w pracy, a już padam na pysk. Żeby szybko minął czas.

jestem
10 kilo lżejsza
moje dzieci to są aparaty, patrze a brakuje mi 6 kapsułek do prania tych ariel co to teraz reklamują ich nie dotyka się mokrą ręką bo się rozpuszczają dobrze się musieli bawić, ciekawa jestem które to:cool:

Bobo-jej dziś naopowiadali ze przynosi albo prezebty albo pieniążki i coś jej chyba kupie tylko nie wiem co Marta-tłumaczymy jej dopóki nie rozmawiamy o śmierci że nas to kiedyś też czeka to jest ok a jak kiedyś powiedzieliśmy że my też umrzemy to sie popłakała Aga-dobrzy są znaleźli sobie zabawe

Ostatnia edycja:
Aga ciekawe tylko co z tym zrobili :szok: hehe

Mój Igor lepszy agent kiedyś pojechaliśmy na dzialke do znajomych i mają tam domek i obok stoi stara przyczepa campingowa nie używana, mój Igor oczywiście zrobił sobie w nim najlepszą zabawę, pytałam sie znajomych czy nic tam nie ma czego czym mogłby sobie zrobić krzywdę, siedzial wychodził a ze bylo gorąco to przychodził po wode, po czym ja po jakims czasie zaglądam a on skądyś wyciagnąl trutkę na szczury i w pojemniczku robil zupę z trawą , więc mogłyście widzieć moją reakcje :szok:

Bobo-to napewno kwestia dni ona coś mówila o kosmatykach do makijażu dla dzieci ale nie wiem czy ja to zniose bo jak jej jakis czas temu kupiłam to smarował sie tym dziadostwem naokrągło a wyglądała jak mała wampirzyca:-D Aga ile frajdy jak wzięli do ręki a samo sie rozpuścilo nabrudzić to nie mial kto ale oglądać lazienke upaćkaną przyszli wszyscy:-D Anaber faktycznie znalazł sobie zabawe ale takie są dzieci moich znajomych córka jak miała roczek to połknęla baterie taką podłużną jeździli z nią po szpitalach

reklama
Anaber podejrzewam ze nic bo to się w kontakcie z wodą rozpuszcza, wystarczy mokrą ręką dotknąć ta folia znika a żel sie wylewa
Wiola a najlepsze to jest że po tym śladu nie ma ja się zorientowałam bo pudełko było otwarte a poza tym wiem ile było i ile zużyłam a ile jest

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry