• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Bobo zapuka zapuka mi dziś w nocy mały wypchał "chyba" główką brzuch i mi taka kula wystawała a boli to bo aż się obudziłam
Aga co racja to racja to już lepiej za granice gdzieś jechać bo kasa ta sama

reklama
oj to cos z tą zgaga nie tak, z Igorem miałam od samego początku zgage masakryczną a urodził się łysolek miał troszkę włosków, zobaczymy teraz jak będzie z Borysem bo zgaga tez mnie nie opuszcza :-)

Bobo to według mnie powinnaś poczuć ruchy do jakichś dwóch tygodni:) a czemu masz na suwaczku wiek małej z usg a nie z miesiączki jak my wszystkie??
Anaber to moje dzieci miały włosy zwłaszcza Oli z nią miałam taką zgagę że spałam na siedząco na fotelu bo nie dałam się rady położyć

Martus to był żart u nas tak gadają że jak sie ma zgage to dziecku włosy rosną a ile w tym prawdy kto to wie:))))))))
Martuś jak miałaś usg połówkowe to jaki ci termin porodu wyszedł????

Bobo a czemu ci nie liczy według om tylko według wieku małej z usg ????? Rozumie takie liczenie jak się np nie ma długo okresu ale tobie wcale nie odbiega od normy
Marta ale dobrze rozumie ze to jest termin z okresu tak? Bo zgodzę się że jeśli dziecko jest duże to automatycznie termin się skraca, a na usg ci nie pisze??

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry