• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Marta no niestety mi tez pękaja naczynka na udach i na kostkach także musisz unikac ciepłych kąpieli czy polewania bardzo ciepłą woda bo to nie sprzyja :no: ja wogóle mam sklonnosci do pękających naczynek na twarzy też i do żylkaów:-(

reklama
Anaber o kurcze a ja kocham prysznic z bardzo ciepłą wodą może to przez to. Bo nigdzie nie mam popękanych naczynek tylko na udach. A z żylakami to nie wiem mama i siostra nie mają.

Wiolka napisała że nie usunęli Nastce ząbka bo lekarz się boi bo nie ma innej możliwości jak podać jej znieczulenie i że jest wkurzona

Ostatnia edycja:
Marta no niestety ciepłe kąpiele nie są dobre :no: powiedzial mi to i dermatolog i kosmetyczka. Tak samo nei pwoinno sie tych miejsc opalać trzeba stosowac wysokie filtry min 50.

Dobra ja narazie zmykam wyłanaczam kompa i neta bo teściowa mnie woła na kawkę na świeżym powietrzu. jak będę coś wiedziała to dam znać na grupie oczywiście :tak:

Anaber wpisałam mój nr do danych na grupie. Będę czekała na wieści od ciebie!!!!
Biedne te nasze dziewczyny-Wiola i Nastka, miały by już z głowy a tu d...:(
Bobo poczekaj i jak nic to najwyżej drugą dawkę zapodaj.
Kubuś pierwszy raz dzisiaj zawołał że chce siku zanim zaczął sikać w majteczki!!!!!!!!!!!!!!!! jestem dumna z niego:)))))))))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry