• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Hej Dziewczynki, no i jestem:-)
Wiola, serce pęka jak dziecku dzieję sie krzywda, ale taka operacja to dla jej dobra. Mi zawsze płakać się chce jak widze takie maleńkie niemowlaki podpiete pod aparaturę, wiecej tych kabelków nich tego dziecka. No i teraz Nastkę będzie odwiedzać wróżka Zębuszka:-D
Marta, no ja też myślałam, że zawału dostanę:szok: Jeszcze M mnie wkręcił, że bedziemy musieli zapłacić ten mandat:wściekła/y: Niedobry:-D
Anaber, no to czekamy czekamy:-)
Justi, czyli dzisiaj świetujemy pierwszy krok w kierunku odpieluchowania:-) Mały sukces:-)
Ciesze się, że mam dzisiaj do pracy na 16, przynajmniej wróce do normalnego spania. Tylko, że pewnie o 22 bedę już padnieta, a musze jeszcze wrócić do domu autkiem, nie lubię jeździć samochodem jak jest ciemno:no:

Bobo na nockę i jutro po południu bym wróciła ale tak po
1. tłuc się autobusem 9 bilet w jedną 8zł to nie majątek)
2. pamiętacie jak nas olali z tymi urodzinami
Leszek mówi że mam jechac wszedzie tylko nie tam i już sama nie wiem czy siedziec w chcie w sumie to jeden dzień czy jechac tam

Kobiety wrócilyśmy musialam obiad nastawić bo przez to chodzenie nie nastwaiłam wrócilam zmęczona zła i z bolącym brzuchem znowu mnie tak okropnie ale to już przedtem jak po maą przyszłam żeby z nią do dentysty iść taki cholerny piekący ból zażyłam nospe i magnez zacisnęłam zęby i jakoś sie z nią dowlekłam do przychodni żyjąc nadzieją że wrócimy bez zęba wyniosłam ją z trudem na góre z tym wózkiem ciężkim wychodzi lekarz i mówi mi że on tego bez znieczulenia nie zrobi bo bedzie bolalo a ta pinda mi powiedziała w rejestreacjii jak byłam wczesniej bez malej powiedziala ze normalnie tak usuwają dlatego poszłam:wściekła/y:a wiedziała że chodzi o nastke bo nas zna:angry:kazal mi chirurga szukać zwariuje z nimi wykończą mnie po prostu:crazy:

Marta, no mi by sie nie chciało jechać autobusem;-) Wolę własne środki lokomocji. Ale tez ja spoędzam w autobusie prawie 3 godziny w tygodniu (dojazd do pracy w obie strony), wiec ja jestem trochę zniechęcona:-D

Witajcie LEJDIS!!!
Dzoanko 100 lat 100 lat!!!
Wiola
nie denerwuj się,te NFZ-towskie chamy mają zawsze dla siebie,ale od siebie już nic,tylko wielkie gmaszyska budują!:wściekła/y:
Tak samo lekarze,kurczę służba zdrowia,ale tylko z nazwy!!!
Bobo nie łykaj wspomagaczy za często,bo rozregulujesz i przyzwyczaisz do tego swój układ trawienno-wydalniczy.A potem możesz bez syropku czy tabsów w ogóle się nie wykupkać.A gin wie o twoich kibelkowych kłopotach.

Miłego dnia dziewczynki!!!

wiolka no szkoda slow na nich w tej przychodni :wściekła/y: poloz sie Kochana i odpocznij zeby brzuszek przestal bolec
dzonako witaj:)
marta no to sama musisz zdecydowac czy jechac czy nie.
6 mamo tak gin wlasnie mi syropek dal bo mowi ze nie moze tak byc ze sie nie zalatwiam :( ja i tak raz na tydzien ide z syropkiem a powinnam czesciej chodzic wiec musze brac go czesciej zeby pozniej nic nie zalegalo.

Anaber mówisz żeby ząbki zbierala na pamiatke? ona juz stwierdzila że jak jej wróżka zębuszka da cos fajnego w zamian za zęba to go odda:tak::-D 6mamo-młody dentysta i on sie boi ja myśle że on sie bardziej boi niż to wszystko warte wie ze w ciąży jestem to wleką mnie tam i spowrotem ja ją dźwigam mógł łaskawie powiedzieć rejestratorce zeby oddzwoniła zebym z dzieckiem nie przychodziła:wściekła/y: Bobo-siedze chwile na łóżku nastka usnęła ja obiad nastawilam a tak mi sie spać chce Marta-opuścisz nas?:-D Dzoana to przynajmniej dziś sie wyśpisz :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry