• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Martuś mały żarłoczku,pękniesz jeszcze:-);-).
Justi,bobo moja córa jutro o 9 rano odbiera świadectwo dojrzałości,o ile zaliczyła matematykę,bo o nią się boi,nie cierpi matmy!!!Zdawała też rozszerzony polski i rozszerzony angielski i tego jest pewna na ponad 100%.Więc kochane moje jutro się okaże czy ma tę maturę czy nie.
Na studia idzie na polonistykę z dodatkowym jakimś przedmiotem,no nie umiem powtórzyć.Chce studiować w Poznaniu lub w Toruniu.

jezuuuuuuuu jak mnie ten moj maz wkurzyl!!! przylatuje moj brat i jest tak ze jeden dzien maz musi miec wolne zeby go z rodzina zawiezc nad morze. mowil w pracy o tym nie od dzis o tym chlopaki wiedza i on mi oznajmia ze nie bedzie mial tego dnia wolnego bo kolega kierownik akurat w tym dokladnie dniu cos ma :wściekła/y: powiedzialam mezowi co mysle i w ogole to zaczal mi gadac ze mam sie nie wtracac w jego prace, a moj maz taka du...pa jest zawsze pokornie wszystko robi za kazdego przyjdzie a jak cos on potrzebuje to jest wielkie halo. powiedzialam mu ze jak ten kolega kierownik nie da mu wolnego to juz bedzie u mnie przegrany. no wkurzylam sie na maksa :wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry