• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo-to fajniutki za 23 tyś to pewnie rocznikowo mlody:-) ja chce passata od zawsze mi sie podobaly mają duży bagażnik a my musimy wozić wózek za niedlugo dwa i z tylu zeby było wygodnie dla dzieci :tak:szlag mnie trafia jak sobie myśle ze musze Nastke jutro do teściowej odstawić raz ze nie bardzo wierze ze sie nią dobrze zajmie a dwa krew mnie zalewa jak będę muisiala patrzeć ne jej uśmieszek i sluchać jak do koleżanek opowiada ze ona mi dziecko bawi:wściekła/y: Marta-co cie tak na mycie okien nabralo??

wiolka no 2008 rocznik wiec mlody ten ford. mezowi sie podoba ja sie tam nie znam kolor ma czerwony ladny i tyle hihi. a ma taki bagaznik ze wejde ja cala maz i tescie haha. mega pojemny ma bagaznik:) a co Nastka na to ze idzie do babci?

Bobo autem służbowym m bo nasz od naprawy dopiero wrócił, ale nie zdążyłam bo było już zamknięte więc dziś byłam jeszcze raz ale pieszo już
Wiolka nie umiem tego racjonalnie wytłumaczyć hi hi ale były tak brudne że aż raziło w oczy :baffled:

Bobo no to super my jak będziemy kupować to tak raczej z 2000 lub 2001 r na młodszego nie bardzo nas stac to super autko będziecie mieć na rodzinne wypady jak znalał :tak: naszego znajomego kolega sprzedał niedawno passata w super stanie z 2002 r za 9000 normalnie w szoku byłam jak sie dowiedzialam że tak tanio:szok: ale po fakcie bo już sprzedany:-( Marta-no chyba że tak ja unikam okien jak diabeł święconej wody ale mam czasem takie dni kiedy dopada mnie natchnienie i moge sprzątać wszystko co tylko sie do tego nadaje

Ostatnia edycja:
marta wydaje mi sie ze wlanie Ciebie widzialam. to bylo dokladnie o 17.50 jak wjezdzalas na parking do siebie. a jechalam z mezem do plazy i wydaje mi sie ze wlasnie Ciebie widzialam. a jak wyniki?
wiolka tez zalezy ile ma auto przejechane i jak jest techniczne sprawne. od tego zalezy przede wszystkim cena.

Bobo-to wiadomo mój mąż jest mechanikiem z zawodu więc on byle czego nie da sobie wcisnąć zawsze sprawdza samochód zagląda pod maske czy wszystko pracuje tak jak powinno więc o to sie nie martwie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry