• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Kinga,Bobo-nie umiem tak leżec i nic nie robić m nie mógł umyć auta bo ociepla ganek i kladzie teraz siatke na steropian chce to jak najszybciej skończyć żeby wymalować zanim sie zimno naprawde zrobi a umylam bo chciałam posprzatalam w domu to samochód wyczyścilam sprzatanie samo w sobie raczej porodu nie przyśpieszy:-D Bobo jaką tą torebke sobie wypatrzyłaś? albo o jakiej myślisz? ja narazie jestem na etapie szukania kurtki zimowej do niecj szalik rękawiczki i kaszkiet albo czapa jakaś a na kńcu torebka i buty

reklama
Bobo ładne sa bronzowe torebki teraz wszystkie sa ladne jest taki wybór ja jakiś czas temu kupiłam sobie torebke z długim ramiączkiem którą przekladam przez ramie jak na teraz jest dla mnie super wygodna nie spada mi w kolorze rudym:-) strasznie mi sie spodobała i bardzo ją lubie

ja też A zawsze mówi że to nie jest torebka tylko worek na ziemniaki bo taka wielka:-D teraz nie mam aż takiej dużej bo bym sobie mogla ramie urwać ale na styk sie mieszczę ale jak urodze to pewnie kupie jakąś dużą bo też takie lubie:-) kozaków jakichś fajnych musze poszukać na zime wiecznie jakieś wydatki :confused2:

wiesz co jeszcze sa nie wiem ale raczej coś na płasko a jak już to na niewielkim obcasie od jakiegoś czasu lubie oficerki są wygodne i dobrze mi sie w nich chodizi jak kupie sobie ten plaszczyk beżowy to wtedy buty będę chciala dobrac do kurtki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry