• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
dzien doberek :)
ja juz bylam oddac mocz i krew i czekam na wyniki i jak tylko beda to lece do gina moja Juliska podejrzec :)
gosiulek tak juz do porodu w domku wiec ciesze sie kazda chwila bo ten pobyt w szpitalu mnie wykonczyl
milego dnia wszystkim :)

No Bobus, nareszcie ktos sie pojawil :) o ktorej wizytujesz? Jak Ci sie oddycha? Robili Ci usg w szpitalu?

Bobo a ja wczoraj z nudow czytalam stare wpisy jak w 9 tyg biegalas obok siebie na dodatkowe usg i sie boczylas na M o cos. A tu juz 38 tydz,wow!

anisiaj witaj :)
ide do gina jak tylko bede miala wyniki do 12 jest wiec zdaze:) oddycha mi sie super:) potrzebowalam porzadnego dotlenienia organizmu chyba. robili mi usg przy przyjeciu tylko pozniej juz niestety na te przyjemnosc nie zasluzylam :( no ale ide dzis do mojego gina to zobacze moje dziecko :)

Hej wszystkim:) witam się z kawką:) Anisiaj, też już nie śpię od około 6. Coś nie mogłam spać, ale wstałam wyspana.
Młody jeszcze spi, ale zaraz muszę mu pobudkę zrobić, bo jedzimy do klienta ze sprzętem, a później jadę kupić sobie w końcu kurtkę na zimę, czapkę itp. Bo bieda z nędzą:)
Bobo ty też ranny ptaszek:)
Aga, super że już lepiej! ja odczuwałam bliznę jeszcze długi czas po porodzie- takie ciągnięcie. A jak dotykałam to takie strasznie dziwne uczucie było, jakbym wnętrzności dotykała:)
Miłego dzionka dla każdej!!!!!!!!!!!!

Justi dzien dobry :)

Powodzenia na zakupach! Ja ostatnio przegladalam online oferte sklepow, to jakis dramat. Kurtki same pikowane, blyszczace brrrr jedyne sensowne byly w Zarze, no ale tam ceny kurtek czasem powalaja.

Bobo, to trzymam kciuki! Masz juz wszystko dla Malej?

Dzień dobry ja juz dziś po śniadanku bo zaraz na ktg ide położna do mnie nie dzwonila że mam nie przychodzić wiec moze naprawili po ktg ide do małęj do przedszkola zapłacić jej dodatkowe lekcje i na zakupy jak wróce to zajrze do was nie spalam pół nocy caly czas mi po głowie chodzi ta cesarka moja zwariuje do przyszlego czwartku:szok: jeszcze mialam skurcze aż sie boje co mi gin powie w czwartek bo przez ten stres to chyba wcześniej urodze:dry: Bobo to będziemy czekaly na wieści po wizycie ga super że juz sie lepiej czujesz i pozałatwialaś sobie sprawy:tak: Anisiaj masz przechlapane z tym spaniem ja na początku ciaży to spalam i w dzień i w nocy:-) Justi to powodzenia na zakupach;-);-) 6mamo,Dzoana,Suonko,Evel,Marka, gdzie wy sie nam chowacie:sorry2::happy2: Kochane miłego dnia:-)

reklama
wiolka ja też bym spała, ale jak już obudzę się na siku, to nie mogę zasnąć :(

bobo na to już tylko czekanie zostało :)

dziewczynki, co stosowałyście w ciąży, żeby nie mieć rozstępów? myślę nad mustelą - miała któraś?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry