• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Hej
Bobo masz w domu tlen? Byłam przerażona jak dziewczyny pisały że do porodu będziesz w szpitalu.

Anisiaj to sikanie dobijało mnie w ciąży.Najgorzej było jak gdzieś wyszłam a siku chciało sie tak mocno że już natychmiast trzeba było sie załatwić.

Mi tez chce się spać. Oglądałam wczoraj Lekarzy,potem Perfekcyjną i do 12.30 czytałam książkę....A o 7.10 pobudka...W nocy też.

Miłego dnia

reklama
gosiulek bo z poczatku lekarze cos przebakiwali o tym ze do porodu chyba zostane . nie mam tlenu w domu, w szpitalu juz od kilku dni nie musialam uzywac. oddycha mi sie dobrze wiec nie chce na sile dotleniac sie bo to tez nie zdrowe.

Gosiulku, bo tak się urodziłam. Nie wiedziałam tego do 12 r.ż., ale jak złamałam obojczyk to bardzo źle reagowałam na znieczulenie przy składaniu. Robili mi wtedy szczegółowe badania czemu tak się dzieje i wyszło, że mam jedną dużą (widocznie komórki źle się podzieliły).

reklama
dzień dobry :-)

witam z kawą

anisiaj ja stosowałam zwykłą oliwkę - nie mam rozstępów - współczuje sikania - prześpij się w dzień
bobo daj znać po wizycie....
gosia ja nie pomogę w sprawie mopa
aga fajnie że już lepiej się czujesz i chodzisz normalnie :-)
wiola &&&&&& za ktg - nie denerwuj się - będzie dobrze

ja też niewyspana :-(:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry