• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Ja w pierwszej ciąży w ogóle nie miałam ochoty na sen.Wręcz przeciwnie. W drugiej spałabym cały czas.

Bietka jak nastrój?

Aaaa musż Wam jeszcze napisac na temat tej sprawy o której pisałam na g.Jak znajdę chwilę.teraz doprowadzam dom do porzadku.

gosia chyba dopóki @ nie przyjdzie będę " nie swoja"
myślicie że mi hormony świrują po ciąży jeszcze - czy już organizm "doszedł do siebie " i poziom hormonów jest jak przed ciążą ?

kochane wpadnę potem... muszę coś porobić... i pójdę na spacer bo nie pada

Ostatnia edycja:
jestem spowrotem ktg dziala polożna mi mówila ze wogóle w naprawie nie bylo więc polożna eweliny coś ją w konia robiła tamta polożna coś w nim poprzestawiała że prawie wogóle nie słychać jak zapisuje ale zapisuje moje ktg wyszło ksiażkowo położna sie śmiala że jagbym sobie je wycięła i przekleiła,zestresowala mnie troszke bo lekarz chcial zebym zrobila echo serca plodu ale teraz przed samym cc nie ma sensu ale ona mówila że jagby coś było nie tak z serduszkiem małej to by mi to ktg zarejestrowało a jak widać wszystko jest wporządku:dry:do zawału mnie doprowadzą te ich domysly:baffled: wrócilam wcięłam ciasto które w cukierni kupilam bylam u nastuli w przedszkolu cieszyla sie na mój widok i czekam bo koleżanki dzwonily że na zakupy przyjeżdżaja i zaglądną do mnie:-) Anisiaj ja mam w domu balsam z palmersa przeciw rozstępom super nawilża skóre tylko ja mam po I ciąży jakieś tam rozstępy ale nowe mi nie wyszly tylko te stare co miałam to są

Anisiaj ja niczego nie używałam ani w pirwszej a ni w drugiej ciąży i rozstępów nie mam...To chyba jest uwarunkowane genetycznie.Myslę jednak że warto nawet dla samego nawilżenia.A co? To co jest dozwolone w ciązy. Mustella jest droga.Kupiłam ją kiedys kacprowi i zadania swojego nie spełniła.

Gosiulku, no wlasnie cena musteli mnie przeraza, bo tubka za 70zl to spora przesada.

Leze sobie, bo mnie brzuch pobolewa. Mam dosc tej lutki pod jezyk, chce znowu dowcipna. Bleeee nie wiem jak ja wytrzymam te 4 dni ;)

Jestem i ja młody dopiero zasnął od 6:30 jestem wykończona.
Anisiaj ja smarowałam oliwką brzuch i nie miałam rozstępów dopiero 3 tygodnie przed porodem mi i tak wyszły
Bobo za wizytę a Ty w domku czy w szpitalu jeszcze?

No i już się obudził - jak tak będzie to ja nic w domu nie zrobię

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry