• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
6mamo-dobre:-D Anisiaj nie bylo naszej Dzoany już kilka dni a wiesz co z nią?:dry: Pisałam do Dzoany pisala że w weekend byla u rodziców a od wczoraj ma pierwsze zmiany późno wraca do domu i nie ma sily na siedzenie przy kompie,jeszcze ja jakieś choróbsko rozkłada,wizyte w klinice maja dopiero w grudniu ale to oznaka ze lekarz dobry skoro tyle ludzi ma chętnych do siebie jak da rade to zajrzy,mamy sie nie martwić

Ostatnia edycja:
Anisiaj moje dziecko też nie lubi jak sie przejadam ale już teraz jest taka wielka że czasem czuje jagby mi miala żołądek przez gardło wypchnąć nawet po piciu:-D już nie wspomne o zgadze ciąglej ale już niedlugo:happy2: fajny opis na suwaczku pamiętam jak ja taki mialam a teraz mi pisze że poród moze sie zacząć w każdej chwili:szok: zaraz skończysz I trymestr ale ten czas leci:sorry2:

witam
spacer zaliczony, byłam w aptece różnica między jedną a drugą apteką, 3 ulice dalej to 13 zł na emmolium, oczywiście z lenistwa przepłaciłam :baffled::-(

marta widzisz tak to jest - ja tez po kazdej wizycie poloznej miałam liste zakupów:happy2:

anisiaj hehehehe a ja wiecznie głodna :-)

wiola
cieszę że na ktg wszystko OK

ja jak zwykle o 15:30 porodówkę ogladam

m jeszcze nie ma więc uziemiona jestem :baffled: ale w piątek ma wolne a ja idę na pedicure i manicure :-)

Ostatnia edycja:
Oooo,bietka :) super,ze robisz sobie chwile dla siebie :) nie uwierzysz,ale wyslalam dzisiaj paczke :) mam nadzieje,ze szybko dojdzie :) ba, nawet krotkie listy do Was napisalam - sa plusy wstawania o 6 ;)

Z tym miejscem to nie szalejmy, moje ma dopiero 2cm,wiec niech da matce zjesc jednego kotlecika wiecej ;)

Czekam na Julke, M oglada jakies glupie bajki,a jutro juz wraca do pracy.

reklama
jestem po wizycie :)
wyniki wszystkie dobre z juliska super. akrobatka sie przekrecila i jest glowka w dol. wazy 3kg :) lekarz nie przewiduje zebym urodzila do nastepnej wizyty czyli do 30.11 no ale roznie to bywa hihi:) powiedzial ze Juliska ma wloski hihi:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry