• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo no to super że wszystko wporządku i akrobatka sie przekręcila:-) kluseczka ładnie waży wiem ze podobno wszystkie dzieci rodzą sie z niebieskimi oczami a pod wplywem światła dziennie zmienia sie kolor tęczówki ale napewno nie wszystkie rodzą sie z włosami bo nasza Nastka urodzila sie łysa jak kolano:-D

Bobo nie wiem bo ostatnio jak mi usg robil to zapomnialam zapytać ale jak nie zapomne znowu to w czwartek zapytam z tą wagą na usg to jest róznie bo mi z nastka mówili że będzie mała bo na usg wyszła waga 2600 a urodzila sie w 8 mieisącu ciaży z wagą 3130 i byl z niej klocuś bo długość ciala miała tylko 49cm więc byla malutka grubiutka oni tak w przybliżeniu niby tą wage oceniają koleżanka miała mieć syna z wagą 3500 a urodzil sie ponad 4 kg tu byla duża rozbieżność a w dniu cc miala usg,dzieci po porodzie nieraz spadają z wagi ale nie wszystkie bo u nas Nastka ani z wagi nie spadla ani nie miala żółtaczki więć reguly nie ma ona akurat tylko tyla bo jadla jak szalona

reklama
Bobo widzisz a jednak się obróciła, ale ja to już we wszystko uwierzę po tym jak mój Kubuś się obrócił w 39 tyg, jeśli chodzi o włosy to wcale nie jest powiedziane ze dziecko rodzi się z ciemnymi włosami, może być łyse albo mieć jasne włoski, a co do usg to nie zgodzę się ze zawsze zawyża to jest orientalna waga i do tego zawsze jest plus minus mnie dzień przed cesarka wyszło 4500 +/- 700 g a urodził się 4570g równie dobrze mógł mieć 3800 albo 5200

A jak będziesz rodzić wiesz już???????????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry