• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Kinga oj wyspana ale zaczął się częściej budzic nawet co 2 g chyba dlatego ze mamy suche powietrze i robie mu herbatkę między mleczkiem
Aniaiaj super!!! zobaczysz jak szybko zleci do 9 ;-)

zeszło mu czerwone z buźki ma jeszcze krostki ale już są blade i suche

Ostatnia edycja:
A wiec nie pospalam walczylam z kominkiem bo palic sie nie chcialo, a jak wygralam to mloda zmarzla i sie obudzila heh trudno ...

Anisiaj gratuluje, nie obejzysz sie kiedy a maluch na rekach bedzie :-)
Marta moja mloda tez zawsze po sudokremie wysuszana skore ma tyle ze ja tylko na pupe urzywam, wychodze z zalozenia ze jesli cos na tylek jest to nie na twarz;p sama tez nie smarowala bym twarzy kremem do pupy :-D

Anisiaj gratki :):happy2:

Marta to dobrze,ze już schodzi :tak:

Kurcze nie idzie Janowiczowi :no: już zostal przelamany :cool: na samym poczatku

W sumie jest na 80 miejscu a janowicz na 26 w rankigu. Głównie się słyszy o tych gwiazdach coś tam wygrywał, tylko własnie tez ostatnio tam sie ludzie wypowiadali ze w paryżu Janowicz miał swoj skok i może nie poradzic sobie w austarli. ciezko powiedziec Radwańska tez na olimpiadzie dała ciała a teraz w austarlii wygrywa dziś wygrała z australijka.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Slonce, ale ten Wloch jest lepszy???

Ok,juz widze odpowiedz. Janowicz ma slaba psyche, znam jedna laske, co z nim grala, ponoc od zawsze mial slaba kontrole emocji.

Ostatnia edycja:
Ansiaj narazie wygrywa, nie wiem czy jest lepszy mi sie bardziej podoba Janowicz :-p

A janowicza sponsoruje atlas i kazali mu na korcie odpruć naszywki z koszulki , paranoja bo niby to niedozwolone.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dzien doberek :)
ja juz posprzatalam wyprawilam m do pracy i siedze i pije kawke a mala spi :)
dzis przychodzi polozna ciekawe co powie na ten pepek :( smaruje tym fioletowym i poki co jeszcze jest :(
milego dnia wszystkim

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry