• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Witam w miarę wcześniej, żebyście mnie nie wywaliły z forum, bo w tabelce mnie nie ma:-)
Niegrzeczne, tyle naprodukować przez wieczór!
Dzoana, Suonko ja wstałam, Kuba zaraz do babci jedzie i czekam na 10:)
Anisiaj, jak kupowałam w styczniu (urodziłam w marcu). Nie miałam nic wcześniej. W styczniu też zrobiłam przegląd, pranie itp ubranek od szwagierki. Ja poczekałabym na wizytę w lutym, żeby wiedzieć kto mieszka i biegusiem po sklepach:)
Bobo, nie bawiłabym się w żadne fiolety, tylko spirytus. Zobaczysz co położna powie, doradzi, ale żeby nie zrobiło się jakieś paskudztwo na pępuszku bo to za długo.

magda wiem ze farbuje i ciezko mi sie nim robi bo nia chce jej calej ubrudzic nim. no zobaczymy co powie polozna. one jak przychodzi to robi jej spirytusem wiec zapytam czy i ja moge jej robic tez spirytusem?

Ale jestem wkurz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: przepraszam ze to napisze ale co za pajac z tego proboszcza :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: chyba na kasę większą liczył powiedział ze mi nie przełoży na wcześniejszą godzine bo inni by też chcieli a jak jest późno to lepiej da mnie bo szybciej gości będę miała z głowy nosz kur... zapłacic tysiaka w restauracji żeb:tak:posziedziec 2 g ja pier .... pójde do innej parafii jeszcze mi pacan na Ty mówił

reklama
Bobo spirytusem 70% nie zrobisz jej krzywdy. Dwie porcje spirytusu i jedna porcja wody przegotowanej i masz 70%. Zanim pojawil sie ten Octenisept był tylko spirytus i wszyscy żyją Ile razy dziennie to przemywasz ??

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry