• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dzoanka, masz jakieś przepisy ze swojej diety??ja też się zawzięłam i chyba dzisiaj polecę na fitness
W mojej diecie do bani jest to że najlepiej jakbym jadła tylko rybę. I przesyłam &&&&&&&&&&&&&&&&&&& do potęgi milion za jutrzejsze wyniki!!!
Wytrzymałośc się zwiększyła, a co za tym idzie chęć do ćwiczeń:)
Marcia, u nas było tak, że kąpaliśmy Kubę w oilatum itp do ukończenia 2mca. Koleżanka mi podpowiedziała, że jak nie ma suchej skóry to żeby dłużej nie używać żeby nie był później alergikiem. Używaliśmy kosmetyków do mycia z nivea. Oj tak, twój wózek też jest super:) i Agi.
Magda, a używałaś swojego wózka ze spacerówka?? masz dostęp do koszyka?

Ostatnia edycja:
Justi, coś poszukam. W diecie MM wszystko ogranicza się do nie łączenia tłuszczy powyżej 18% z węglowodanami. Każdy posiłek jesz z warzywami. Przykład: śniadanie pieczywo PP z chudym twarogiem, pomidorkiem, ogórkiem plus jabłko lub jakiś inny owoc (za wyjątkiem banana i winogron), obiad gulasz wieprzowy (możesz zabielić śmietaną 18%, ale bez mąki) z fasolką lub inną surówką (bez ziemniaków), kolacja makaron z pszenicy durum zapiekany z serem białym plus porcja warzyw.
Ja makaron kupuje tylko z pszenicy durum (w biedronce 2,30zł, w składzie jest tylko woda i pszenica), zagotowuję wodę, wrzucam makaron, wyłączam gaz i pod przykryciem makaron dochodzi. Zawsze wychodzi mi w sam raz:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry serca nie macie tyle skrobac od rana:szok::-p Dzaoana nie denerwuj sie jutrem trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&:tak: Marta to faktycznie beznadziejnie ksiadz zrobił jak kase wziął i miał sie z wami dogadać a nie chce ustąpić:no: tam gdzie ślub brałam u mojej mamy w parafi to idziesz do księdza i ty sobie w sobote wybierasz o której godzinie chcesz mieć chrzest wiadomo że trzeba zaplacić za organiste i kościelnego oprócz księdza bo to masza indywidualna ale sami rodzice decydują a my poszlismy w gdowie do ksiedza bo myślałm że zrobi w sobote skoro na dtronie pisali ze w 3 sobote miesiąca też robią ale niehc już ta niedziela zostanie głupio mi było wyjść z kancelari i powiedzieć to ja ide do parafi moich rodziców tam ochrzcimy w sobote:-D Bobo długo wam sie ten kikut trzyma:dry: Anisiaj gratuluje 5 misiąca kiedy na zakupy małe wypadasz? Marka napewno będzie dobrze powodzenia;-) Od rana z Juliśką walczyłam bo coś nie w humorze wstała i płakała w końcu po 1,5 g usneła zaraz ide odkurzać i zastanawiam sie czy chce mi sie dzis kopytka robić:sorry2::dry:

Dzięki Dzoanka. Właśnie się zastanawiałam jak z obiadami zrobić. Kupiłam też w Biedrze makaron wieloziarnisty. Wczoraj jadłam mięsko z pary. Nie mogę non stop jeść kuraka. Zrobiłam karczek, w kawałeczkach z warzywami z pary. Ja śmietany w ogóle nie używam, zabielam jogurtem naturalnym 0%. Gdyby nie wy, to sama nie miałabym tak silnej woli:)

reklama
kochane wpadne później :*

justi dokładnie, jak anaber napisała że już 2 kg to aż jestem podeskcytowana ile ja :) jutro ważenie :)))) gdyby nie Wy wczoraj bym wsunęła c u znajomych a tak to poszła tylko czarna kawa :) pomyślałam o WAS i odechciało się tego na c :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry