Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Dzaoana nie denerwuj sie jutrem trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&
Marta to faktycznie beznadziejnie ksiadz zrobił jak kase wziął i miał sie z wami dogadać a nie chce ustąpić
tam gdzie ślub brałam u mojej mamy w parafi to idziesz do księdza i ty sobie w sobote wybierasz o której godzinie chcesz mieć chrzest wiadomo że trzeba zaplacić za organiste i kościelnego oprócz księdza bo to masza indywidualna ale sami rodzice decydują a my poszlismy w gdowie do ksiedza bo myślałm że zrobi w sobote skoro na dtronie pisali ze w 3 sobote miesiąca też robią ale niehc już ta niedziela zostanie głupio mi było wyjść z kancelari i powiedzieć to ja ide do parafi moich rodziców tam ochrzcimy w sobote
Bobo długo wam sie ten kikut trzyma
Anisiaj gratuluje 5 misiąca kiedy na zakupy małe wypadasz? Marka napewno będzie dobrze powodzenia;-) Od rana z Juliśką walczyłam bo coś nie w humorze wstała i płakała w końcu po 1,5 g usneła zaraz ide odkurzać i zastanawiam sie czy chce mi sie dzis kopytka robić