• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Justi, spoko. Jeśli chodzi o mięcho to ja jeszcze proponuję zrazy, pierś kuraka nadziewaną pieczarami i serem żółtym, rybę z pieca, pieczonego całego kuraka, pulpety w sosach. Zawsze mam problem z surówkami do obiadu, nie mam pomysłów na coś nowego.

mala terrorystka znowu na mnie wisi i usypia, jak jest w lezaczku to slychac ja na cala okolice, na rekach aniol.

druga dostala wczoraj pelno naszyjnikow i bransoletek od babci, caly czas w nich chodzi i mowi ze jest ksiezniczka i mam jej kupic korone:-)

Dzisiaj waga mnie nie kochala i pokazala 300g wiecej, ucinam slodycze i mam nadzieje ze to tylko male wahania i zaraz spadnie:tak:

widze dziewczynki rano cwiczyly z ewa gratuluje i oby tak dalej:-)
anisiaj ja jak juz wybralam wozek i bylam pewna ze to ten, to co tydzien zmienialam na inny;-)
marka no to udanej pierwszej wizyty, bedzie dobrze
marta tobie tez udanej wizyty, pierwsza po porodzie?

dziewczyny, wy normalnie jak nakrecone piszecie:szok: chwile mnike nie bylo i rany boooooskie:szok:
niewiem czy jutro cos bedzie widac moze i bedzie zobaczymy... oby oby bo ja zwariuje naprawde...
mi sie podobaja wozeczki z xlandera ale cena tez fajna:szok:

Dzoana, miłego dnia!
Marka, dość wczesna ciąża i może jeszcze nie widać. Ja miałam 1-sze usg w 5t1d i ledwo ledwo było widać jak to lekarz powiedział. I spokojnie. Wszystko będzie dobrze!
Scoti, mnie też waga pokazała 200g więcej. Tylko że ja nie jem słodyczy:( Wysłałam ci maila:)
Marta &&&&&&&&&& za wizytę!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry