• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

anisiaj to pewnie ok 5-6 godzin wszystko razem potrwa, więc jeśli czujesz się na siłach idź, jeśli nie, to lepiej zostań. Lepiej zostać w domku niż potem po 2 godz źle się poczuć i uciekać... wiem że chcesz się wyrwać i uczestniczyć w takim ważnym wydarzeniu. A jak Ty czujesz ???? że dałabyś radę ???

hmmmmmmmmm szczerze ??? dłuży się :sorry::sorry::sorry:

reklama
No wlasnie boje sie. Bo tutaj klade sie jak tylko zle mi siedziec, w zasadzie tylko leze, a tam to jednak kilka godzin siedzenia. I to bedzie dopiero 29tc, nie chce potem zalowac. Szkoda, bo dobre jedzenie mnie korci ;) no ale w sumie oni tez mojego braku nie odczuja, bo w sumie wiedza, ze musze lezec, a robia chrzciny teraz, wiec jakos super im na mojej obecnosci nie zalezy. Poradzcie mi, jak m pojdzie sam, to co dac? Nie chcemy kasy, tylko pamiatke.

No wlasnie sama nie wiem. Wiesz to ten brat, co mnie tak wkurza, np. prezentami pod choinke tylko dla dzieci, ich dzieci czy klotnia z m w jego urodziny. Dziecko jest tu niewinne, oczywiscie. Sama nie wiem jak to kwotowo, zwlaszcza,ze m pojdzie sam. Kompletnie nie mam rozeznania.

Anisiaj ja jestem fanka aniołów.Można pięknego Anioła kupić.
Podobają mi się tez obrazy srebro w drzewie np takie
images

ale sa łądniejsze.

Aniol to dobry pomysl. Obraz nie dla nich, bo maja konkretny styl w mieszkaniu. A powiedzcie mi, czy tej malej, ktorej m jest chrzestnym tez jakis drobiazg czy nie rozbestwiac? Ten chlopiec to jej braciszek

P.S. Dziekuje Gosiu!

reklama
E nie.Najwyżej czekoladę czy cos w tym stylu.Z drugiej strony można jednak żeby dziecko nie czuło się w tym dniu mniej ważne. Nawet powinno się zawsze jednemu i drugiemu cos przynieść jak się przychodzi choćby w odwiedziny.
Tak więc mały drobiazg wskazany moim zdaniem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry