• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
aha, tak faktycznie pisałaś wczoraj :zawstydzona/y:

ale u mnie duszno i wilgotno... ciemne chmury chodzą a z drugiej strony piękne słońce, :cool2: ciekawe czy znowu będę uciekała przed burzą :/

bobo odpisałam :)

wpadnę później, miłego dnia :* muszę skoczyć po mleko i pastę jajeczną do biedronki:) m ją uwielbia :)

Ostatnia edycja:
Dzień doberek dziewczynki!!!
Ale cudne lato mamy tej wiosny,jest upalnie,słoneczko i niebo prawie bez chmur.
Mój Michał wczoraj poszedł się odstresować i dostał 20 zł mandatu za picie piwa w miejscu publicznym,hehe i przyszedł do domu wielce rozbawiony tym faktem.
Aguś trzymaj się kochana,będzie dobrze!!!Mnie też daj znać jak list do ciebie dotrze!
Martuś u was rzeczywiście jest gorąc i może dlatego Olinek tak często się budził.Myślę,że jemu nic nie będzie!Ty też daj znać jak otrzymasz przesyłkę.
Bobo ja nie wchodzę na wagę w ogóle,bo jak kiedyś weszłam to z boku wagi wyskoczyła karteczka z napisem :''prosimy się ważyć pojedynczo!!!''.
Bietka juwenalia mówisz,mam tylko nadzieję,że wśród wyjących pod twoimi oknami nie ma mojej Eweliny,hihi!!!
Justi jak tam twoje bóle,masz może patent na pozbycie się pampersów z życia mojego Frania???
Anisiaj będzie dobrze,kciukasy zaciśnięte!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Małgosiu gdzie ty się podziewasz,co u ciebie słychać,jak się czujesz???

6mamo też tak myśle ale on śpi w samych bodach z krótkim i sie poci ja zresztą też no ale nic nie poradze na to ze u nas tak gorąco w nocy robiłam mu herbatkę do picia

6mamo, musze to napisac tutaj! JESTES NIESAMOWITA!!!! Te rzeczy sa piekne, przepiekne, ja powinnam Ci za to zaplacic, tylko powiedz ile? Tyle pracy i serca, juz chce jesien,zeby ta posciel zalozyc :))))))))))

Skonczylam z mama pakowanie torby i padam na pysk. Krotka drzemka i Was nadrobie, wybaczcie :* dzis mam endo i usg Malutkiej. Ide chrapac ;) buziaaaakiiiii

reklama
U nas też piękna pogoda i po południu jedziemy do mojej psiapsióły.
Bietka, mnie też biodra męczą....
ANisiaj, trzymam mocno kciuki za wizyty!!!
6-kowa, ja zdjęłam Kubolowi pieluchę gdzies koło roku temu. Zrobiłam to tak, że założyłam majteczki, pytałam co jakieś 15min:))) czy chce mu się siku, no i wszędzie targałam torbę z ciuchami na zmianę:) a gdzie się dało to i nocnik:) Dość szybko załapał, bo w niecały tydzień, z tym że wypadki się zdarzały i później. Aaaaa i najważniejsze, mówiłam że dzidziusie tylko chodzą w pieluchach a on jest już dużym przedszkolakiem:) I tym sposobem pozbyliśmy się też nocnika a używamy nakładki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry