• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
my byliśmy z psem i marudą :eek: te dzieci chyba się zmówiły dzisiaj :cool2: duchota nie z tej ziemi :/

6 mamo nie zdążyłam napisać , a Ty już tutaj jesteś :-D ogromne kciukasy za TE DNI &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
bobo ja chyba przeoczyłam aferę z sukienką :confused::dry:
anisiaj czekam :))))
marta strój fajny, a basen świetnie robi na figurę, wyglądasz naprawdę OK, szczerze no jest brzuszek ale spokojnie go zrzucisz... popatrz ile masz ruchu teraz, ja zaczęłam chudnąć jak Igi zaczął raczkować hehehehe :-D ja po 10 mc-ach wyglądam gorzej :)

Ostatnia edycja:
Bobo pytałaś o basen no wiec nie kryty jest za bema jakbyś jechała
Bietka mam nadzieje ze go zrzuce pozostają rozstępy ale cóż .... strój no szału nie ma zwykły taki

ide na 3 spacer po m tym razem wpadne później

bietka kupilam sukienke dla Julki na allegro , pokazywalam wam kiedys linki o ta kupilam

NEXT urocza letnia sukienka kwiaty córa 6-9m 74 (3166828697) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

no i problem w tym ze teraz bylam w pepco i to jest sukienka z pepco a nie z next. laska mnie oszukala. sukienka mi sie podobala wiec przypuszczam ze i tak bym kupila ale chodzi to ze mnie oszukala. sukienka ma owszem metke Next ale metka jest wlasnorecznie przyszyta co widac golym okiem. dopiero jak zobaczylam ta sukienke w pepco to mnie zastanowilo i zaczelam sie przyglodac tej kupionej i zobaczylam ze metka jest poprostu doszyta. m dzis lasce maila napisal. skoda ze dal jej komenta pozytywnego wczesniej.
teraz bede naprawde uwazna co kupuje i czy nie jest to oszustwo

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry