• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

dzień dobry to będzie długi dzień... o 4:30 obudzili Igora.... zaraz Wam wrzucę fotkę jaki mam widok juwenaliowy z okna :-(:-(:-(
jestem wkur....... nie wyspana, zła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: brrrrrrrrrrrrrr

reklama
dziewczynki ,

troszke ze mna lepiej wiec wracam do Was bo strasznie mi teskno za Wami ... dziekuje ze Was mam ....

Tak sie ciesze , ze "nasza" Zosia juz jest na swiecie :)))))) Anisiaj GRATULACJE :))))

Ja dzis mialam miec wolne ale zglosilam sie na ochotnika na dyzur , musze zaplusowac u szefowej bo kupilam bilet do PL zeby leciec do Amelki na dzien dziecka i bede potrzebowala 2 dni wolnego .

MILEGO DNIA :)

Dzień dobry!
Ale pochmurno i deszczowo,ale to nic bo już łikend!!!

Bietka współczuję!!!A nie masz czasami przygotowanej miski z wodą by na ''juwenajlistów'' wylać celem ostudzenia!!!
Kinga witaj!!!

Dziewczynki a ja jestem wściekła,bo okazało się,że fryzjerka zjarała mi włosy i teraz muszę je na krótko ściąć:szok::wściekła/y:!!!

Chciałam sie was zapytac bo Oli dziś zrobił zieloną kupe taką jaką zawsze robi po brokule ale tym razem nie jadł wiec nie wiem o co kamon moze to po tym glutenie? no ale je od 2 tyg i nie było taiej kupy

reklama
Bobo,Marta ja robiłam pasemka no i ona mi chyba za długo farbę trzymała.Po przyjściu do domu wieczorem okazało się,że na głowie mam jedno wielkie siano,końcówki włosów wołają o pomstę do nieba.Przez te włosy wydaje się,że moja głowa jest 2x większa!
Co do kupki Olinka,to o ile nie śmierdzi kwasem,nie ma w niej pasemek śluzu i/lub krwi to raczej nie ma się czym martwić.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry