• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
nie ma w niej krwi ani śluzu a śmierdzi normalnie jak kupa ha ha ha

Krysiu ja na poniszczone końcówki smarowałam oliwką bambino i miałam super włosy właśnie musze jeden dzień zrobic sobie taką kuracje tylko ja smaruje cała głowe oliwką fakt ze musze z 6 razy je myc ale są rewelacyjne

marta mi się wydaje że jak nie ma śluzu to OK, może to na gluten... ale jak nie ma innych problemów to w porządku :) to nie zęby marta, to studenci i juwenalia:-(
bobo macie chłodno w pokoju ? na lato musisz chyba cieniutkiego śpiworka poszukać
6 mamo ja bym poszła do tej fryzjerki i zażądała serii zabiegów regenerujących !!!! gratis - co za baba - współczuje :*

Bietka a no tak pisałaś że Juwenalia masz :eek: współczuje u mnie od czasu do czasu sąsiedzi też studenci imprezują ale odpukac cisza od tygodnia :szok:

marta nie da się tu mieszkać, m nie wyspany - jak wychodził do pracy rzucił tylko wkurzony " za rok już nie będziemy tu mieszkać" - heh ciekawe co wykombinuje... :-(
wczoraj ktoś wyrzucił telewizor przez okno i tak sobie leży pod naszą klatką - teraz jak wyjdę z Igorem, na 100% przebiję opony na szkle - bo nie ma miejsca bez szkła żeby przejechać wózkiem... a pies ??? szkoda gadać :-(:-(

bietka tak tu jest chlodno wiec bede musiala pomyslec nad spiworkiem. spala w samych bodach wiec jak sie rozkryla to zmarzla, dzis jej ubiore pajaca na noc

ja pierdziele to masz masakre co to za wiara ? z garem mają czy co lewie gnojki nawet na śmietnik nie chce im sie isc. A Wy to mieszkanie macie na własnośc? chyba ze je wynajmiecie albo sprzedacie :cool:

Bobo Oli śpi w samych bodach i w nocy mamy otwarte okno a on śpi pod samą powłoczą bez kołdry i w nocy był tak spocony ze cały mokry

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry