• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Jestem, ale padam na ryjek. Od rana gdzieś kursuję, a jutro lepiej nie będzie. Jeszcze dzisiaj muszę sałatkę zrobić, bo jutro na grilla idziemy.
Bietka, naprawdę fajnie wyglądasz!
6-kowa, baba jest beznadziejna. Tylko czy nie szkoda Twojego czasu na zajmowanie się takim kims?
Marta, u nas jest tak jak pisze Bobo. Od kiedy wprowadzili system eWUŚ nie dawałam żadnego poświadczenia ubezpieczenia. A korzystałam kilka razy. Przy mnie mnie sprawdzali.
Smerfetko, jak kiedyś kupiłam w c&a sweterek i jestem zadowolona:)
Co do spodni, to w niedzielę pojadę chyba na targ, bo posiadam 1 sztukę spodni na lato.
U nas dzisiaj 30 stopni było calutki dzień i zero chmur.

reklama
smerfie czyli ten sam rozmiar co ja - robisz blachę 3 bita - ja jem pół Ty jesz pół :-D:-D
justi naprawdę to są zdjęcia :no: nie jest dobrze... jakbym chciała :-( nie ważne... ooooo grill - jakoś w tym roku nikt nas na grilla jeszcze nie zaprosił - dziwne :laugh2::eek::-D u nas też 30 stopni, a weekend zimno

Bietka, zapraszam do mnie:) albo na ognisko! na działce koło budowy mamy fajne miejsce na ognisko:) Jak się przeprowadzimy to zrobimy wielkie ognicho, bo będę miała was gdzie przenocować:)))
Co do figury...mnie dołują uda:/
Anisiaj, jak tam???????????
A Gosia to się obija:)!

aktualnie pod moim oknem
P1050957.jpgP1050958.jpg

Załączniki

• P1050957.jpg
    P1050957.jpg
    39,5 KB · Wyświetleń: 38
  • P1050958.jpg
    P1050958.jpg
    39,3 KB · Wyświetleń: 33
Bietka, współczuję. Masakra ile ludu. U nas w przyszły czwartek będzie korowód. Ale kiedyś było fajnie!!!!
Ale pamiętam też jak był koncert big cyca, i dość szybko się zebraliśmy do domu, jakby przeczuwajac kłopoty, bo pół godziny później pijani żacy rozpalili wieeeeelkie ognisko koło akademików, a jak straż i policja przyjechała to rozwalili kilka wozów.
Mam nadzieję że Anisiaj szybciutko dojdzie do siebie! ja pamiętam jak po wyjsciu ze szpitala po cc dość długo szwy mnie ciągnęły. A najgorzej było jak zerwałam się do Kuby w nocy.

Kinga zrób to 3bit,mmniam ja zjem!!!
Bietka ładnie wyglądasz,spokojnie możemy do Belgii na tego 3bita się wprosić!!!
Justi trzymam za słowo na poczet przyszłego ogniska i noclegu,hihi!!!A co do tej baby to nie podaruję jej takiej zniewagi,nie jestem szmatą,by mną i moją rodziną sobie ryj wycierała!!!
Aniś jak się czujesz ty i twoja córeczka???
Małgosiu hop hop,gdzie jesteś,co u ciebie???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry