reklama
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Gratulacje dla Bartoszka za samodzielne kroczki! I dla Rafałka za piekne pa pa.
Aletko no to masz super z tym schodzeniem z łóżka, synek się robi coraz bardziej samodzielny. U nas trwają próby schodzenia, synuś też wymyslił sobie, ze to trzeba zejść tyłem, tylko lądowanie nie bardzo mu wychodzi, bo łózko wysokie a on malutki.
Gaal, Zuzia gada slangiem więziennym, a ja mam wrażenie, że mój synek jak jest na nas zły, to puszcza do nas wiązankę brzydkich słów :-)
Natko, mój też jest fanem darcia gazet, tylko najchętniej by je potem jeszcze jadł.
Aletko no to masz super z tym schodzeniem z łóżka, synek się robi coraz bardziej samodzielny. U nas trwają próby schodzenia, synuś też wymyslił sobie, ze to trzeba zejść tyłem, tylko lądowanie nie bardzo mu wychodzi, bo łózko wysokie a on malutki.
Gaal, Zuzia gada slangiem więziennym, a ja mam wrażenie, że mój synek jak jest na nas zły, to puszcza do nas wiązankę brzydkich słów :-)
Natko, mój też jest fanem darcia gazet, tylko najchętniej by je potem jeszcze jadł.
Kluliczek
Babka z laską
Janek wczoraj stał podtrzymywany przeze mnie
. Po raz pierwszy. A dziś pokazywałam to dziadkowi i mały oparł sie o łóżeczko i stał z 7 sekund sam taki oparty
. A poza tym dzisiaj robił dziadkowi papa z kojca (dziadek jadł przy stole) i mówił "dziadek papa". Bo Tuptaczek juz sie odbraził na papa i teraz bardzo chetnie papuje :-). Śmiga po całym mieszkaniu, już zaliczył mycie rączek w psiej misce z wodą. I próbował się wspinać po foteliku :-).

Batrusiu - gratki za pierwsze samodzielne kroki :-)
Ewitko - super, że Rafałek potrafi tak pięknie się żegnać ;-)
Ewitko - u nas gazety też lądują w buźce
. Tylko, że ja mam do pomocy Maciusia, który bardzo pilnuje Miśka
. Dobrze, że pod tym względem mam spokój
. Choć nie raz na moich oczach zjadł kawałek 
Kluliczku - gratki dla Tuptaczka :-). Stanie to nie lada wyczyn
. Michasia też interesują miski naszej kotki 
Ewitko - super, że Rafałek potrafi tak pięknie się żegnać ;-)
Ewitko - u nas gazety też lądują w buźce

Kluliczku - gratki dla Tuptaczka :-). Stanie to nie lada wyczyn

ZuMiKa
maj 2007
Gratulacje dla Bartusia. Super.
Ewitko zazdroszczę. Kacper czasem powie pa, ale ręką mu się chyba machać nie chce:-(
no i teraz ja się pochwalę
3 kwietnia Kacper zaczął chodzić!!! Przechodzi cały pokój, idzie do kuchni, tatę przywitał wychodząc na przedpokój (aż mu się łezka w oku zakręciła). Wygląda trochę jak kaczka
w piątek jakoś mu się przestało chcieć chodzić, ale już od soboty mu wróciło i zrobił się troszkę samodzielny;-)
Ewitko zazdroszczę. Kacper czasem powie pa, ale ręką mu się chyba machać nie chce:-(
no i teraz ja się pochwalę

Żania7
mama kochanych urwisków
Brawa dla zdolnych dzieciaczków:-)
Gratulujemy pierwszych kroczków, robienia i mówienia papa, samodzielnego stania:-)
Córcia już śmiga za rączki teraz próbuje chodzić za jedna rączkę, potrafi sama zejść z łóżka obraca sie na brzuch pełza do tyłu, spuszcza nóżki i schodzi z łóżka nauka babci
oprócz tego tak jak wasze dzieci kłoci sie i macha rączkami
Gratulujemy pierwszych kroczków, robienia i mówienia papa, samodzielnego stania:-)
Córcia już śmiga za rączki teraz próbuje chodzić za jedna rączkę, potrafi sama zejść z łóżka obraca sie na brzuch pełza do tyłu, spuszcza nóżki i schodzi z łóżka nauka babci
oprócz tego tak jak wasze dzieci kłoci sie i macha rączkami

reklama
Gratulacje dla wszystkich dzieciaczków a w szczególności dla Kacperka. Rodzice pewno pękaja z dumy,że taki samodzielny się zrobił.
Rafałek dzis zrobił kilka kroczków przy pchaczu- hipciu. Byłam w szoku i dowiedziałam się od męża, że już mu się to zdarzyło w tym tygodniu. A na kolanach to zasuwa przy jeżdziku jak szalony.
Rafałek dzis zrobił kilka kroczków przy pchaczu- hipciu. Byłam w szoku i dowiedziałam się od męża, że już mu się to zdarzyło w tym tygodniu. A na kolanach to zasuwa przy jeżdziku jak szalony.
Podziel się: