reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nasze testowania...

axxa , jak tam przygotowania do dnia "0", czytaj owulacji??pościk??u mnie tak, na dodatek obowiązkowy :mad:, mąz wyjechał i wraca dopiero w czwartek:/, oj bedzie sie działo!!!mam cicha, ale wielką nadzieje ze tym razem sie uda... mocno sie o to modle.
wczoraj sie dowiedziałam ze moja przyjaciólka jest w ciązy, po całym miesiącu starań... ciesze sie razem z nią, ale z drugiej strony ta wiadomosc troszke zabolala...
ale wiem ze sie doczekam na swoją kolej :). tylko ja bym chciala juz!!

reklama
witam nowe kolezanki.... ;D
i od razu zycze powodzenia....u mnie jutro dzien @ :mad:
ale jak zwykle mam nadzieje....dzieki bardzo za pocieszenie w sprawie rzeczy ktorych co miesic odmawialam bo myslalem ze moxe to juz......

ALEK owocnych staran tak zebysmy wkleily wreszcie te testy ;)

witam nowe kolezanki.... ;D
i od razu zycze powodzenia....u mnie jutro dzien @ :mad:
ale jak zwykle mam nadzieje....dzieki bardzo za pocieszenie w sprawie rzeczy ktorych co miesic odmawialam bo myslalem ze moxe to juz......

ALEK owocnych staran tak zebysmy wkleily wreszcie te testy ;)

Elle-witam serdecznie w naszym gronie  ;Di zyczę szybkiego zafasolkowania  ;D Silunia ja również mam juz jedno dzidzi córunie która niedawno skończyła 5-latek a od ponad pół roku staramy sie o drugie dzieciątko może synuś nam się trafi ::) ;D

Elle-witam serdecznie w naszym gronie  ;Di zyczę szybkiego zafasolkowania  ;D Silunia ja również mam juz jedno dzidzi córunie która niedawno skończyła 5-latek a od ponad pół roku staramy sie o drugie dzieciątko może synuś nam się trafi ::) ;D

W moim otoczeniu własnie kilka dziewczyn zaciążyło, i wszystkie bardzo szybko. Ale mają fajnie. Cieszę się jak nie wiem, a z drugiej strony trochę człowiekowi przykro, że on jeszcze nie może. No ale cóż. Mój czas nadejdzie już wkrótce ;)
Także Elżbietko, ty też uśmiech na twarz wrzucaj i do dzieła ;)

W moim otoczeniu własnie kilka dziewczyn zaciążyło, i wszystkie bardzo szybko. Ale mają fajnie. Cieszę się jak nie wiem, a z drugiej strony trochę człowiekowi przykro, że on jeszcze nie może. No ale cóż. Mój czas nadejdzie już wkrótce ;)
Także Elżbietko, ty też uśmiech na twarz wrzucaj i do dzieła ;)

reklama
Do góry