reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nasze testowania...

Cóż, podstaw do urwania mu tego i owego jeszcze nie masz - ale niech nie czuje się zbyt pewnie >:D
Kolejny wyskok i będzie mógł wreszcie wygodnie jeździć konno, nosić obcisłe spodnie i w ogóle... ;)

Obyś już dzisiaj miała fajniejsza nockę - czuje się winny, więc wykorzystaj to ;D

Do jutra - papapa

reklama
no i dostałam @ z samego rana.. :(
nie wiem co się dzieje ??? czemu tak się stało ??? w tym cyklu staraliśmy się bardzo- było przytulanko codziennie w dniach owu, a nic z tego nie wyszło... :( :( :(

no i dostałam @ z samego rana.. :(
nie wiem co się dzieje ??? czemu tak się stało ??? w tym cyklu staraliśmy się bardzo- było przytulanko codziennie w dniach owu, a nic z tego nie wyszło... :( :( :(

Alek bardzo mi przykro :( ale to tak już jest- ja z mężusiem bardzo się staramy już od ponad 7 miesięcy i przytulanko jest ciągle, przeważnie tak co drugi dzionek i nic :( trzeba czekać i nie poddawać się napewno się uda tylko jednym wychodzi to wcześniej a drugim pużniej-główka do góry będzie dobrze!!!!!!!!!!!!! ;D

Alek bardzo mi przykro :( ale to tak już jest- ja z mężusiem bardzo się staramy już od ponad 7 miesięcy i przytulanko jest ciągle, przeważnie tak co drugi dzionek i nic :( trzeba czekać i nie poddawać się napewno się uda tylko jednym wychodzi to wcześniej a drugim pużniej-główka do góry będzie dobrze!!!!!!!!!!!!! ;D

Cześć Alek szkoda ,żeta wstręciucha przyszła, ale nie załamuj się...na pewno za m-c uda Wam się..trzeba żyć dalej , ale uwierz mi nastawienie bardzo dużo działa...buziaczek

Lana- a Ty bierzesz jakieś leki? Czy na razie pozostawiliście wszystko naturze? :)

Cześć Alek szkoda ,żeta wstręciucha przyszła, ale nie załamuj się...na pewno za m-c uda Wam się..trzeba żyć dalej , ale uwierz mi nastawienie bardzo dużo działa...buziaczek

Lana- a Ty bierzesz jakieś leki? Czy na razie pozostawiliście wszystko naturze? :)

reklama
Ola.K-właśnie od wczoraj zaczełam brać LUTEINE do pochwowo czyli od 11 do 25 dnia cyklu rano i wieczorem po 1 sztuce mam nadzieje ,że coś zadziała i pomoże -trzeba sobie jakoś pomóc ;D

Do góry