reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nasze testowania...

Nic sie nie martw a wsakuj do łóżeczka i pij hebatki. Brzusio do góry!!! Widać już??? Czujesz ją??? (fasolkę) Wiesz konkretną datę zajścia?? Same pytania ;)

reklama
Nic sie nie martw a wsakuj do łóżeczka i pij hebatki. Brzusio do góry!!! Widać już??? Czujesz ją??? (fasolkę) Wiesz konkretną datę zajścia?? Same pytania ;)

I@nko-opowiadaj nam:)..Patinko..zaciażone:)-ze tak powiem:):)- moze jakies wskazówki na owocne zafasolkowanie??:)..
Wczoraj smiałam sie..(zbieg okoliczności):)..mąż jako przekąskę kupil sobie groszek i fasolke;)-i śmiał sie-że muszą być równe szanse:):)

I@nko-opowiadaj nam:)..Patinko..zaciażone:)-ze tak powiem:):)- moze jakies wskazówki na owocne zafasolkowanie??:)..
Wczoraj smiałam sie..(zbieg okoliczności):)..mąż jako przekąskę kupil sobie groszek i fasolke;)-i śmiał sie-że muszą być równe szanse:):)

czuje sie tak źle ze nic nie czuje... niedobrze mi okropnie i ten katar i wogóle.... nei znam konkretnej daty bo to chyba za wczesnie

czuje sie tak źle ze nic nie czuje... niedobrze mi okropnie i ten katar i wogóle.... nei znam konkretnej daty bo to chyba za wczesnie

I@nka ciepla herbatka z cytryna i miode i do łóżeczka sie wygrzac i wypocic.
Madziujka a kiedy Ty testujesz ?Jutro rano.?
Jezeli tak to mam nadzieje ze w poniedzialek zaczynasz dzien od dobrych wiesci. ;) ;)

I@nka ciepla herbatka z cytryna i miode i do łóżeczka sie wygrzac i wypocic.
Madziujka a kiedy Ty testujesz ?Jutro rano.?
Jezeli tak to mam nadzieje ze w poniedzialek zaczynasz dzien od dobrych wiesci. ;) ;)

Jutro rano test prawdy!! Ja też mam taką nadzieję i jestem w tym kierunku nastawiona. Ale wiecie co może psychika zrobić z ciałem. W poniedziałek Wam napisze co i jak. Trzymajcie kciuki i co możecie też ;) :laugh:

reklama
Jutro rano test prawdy!! Ja też mam taką nadzieję i jestem w tym kierunku nastawiona. Ale wiecie co może psychika zrobić z ciałem. W poniedziałek Wam napisze co i jak. Trzymajcie kciuki i co możecie też ;) :laugh:

Do góry