Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Nic sie nie martw a wsakuj do łóżeczka i pij hebatki. Brzusio do góry!!! Widać już??? Czujesz ją??? (fasolkę) Wiesz konkretną datę zajścia?? Same pytania
Nic sie nie martw a wsakuj do łóżeczka i pij hebatki. Brzusio do góry!!! Widać już??? Czujesz ją??? (fasolkę) Wiesz konkretną datę zajścia?? Same pytania
I@nko-opowiadaj nam..Patinko..zaciażone-ze tak powiem- moze jakies wskazówki na owocne zafasolkowanie??..
Wczoraj smiałam sie..(zbieg okoliczności)..mąż jako przekąskę kupil sobie groszek i fasolke-i śmiał sie-że muszą być równe szanse
I@nko-opowiadaj nam..Patinko..zaciażone-ze tak powiem- moze jakies wskazówki na owocne zafasolkowanie??..
Wczoraj smiałam sie..(zbieg okoliczności)..mąż jako przekąskę kupil sobie groszek i fasolke-i śmiał sie-że muszą być równe szanse
I@nka ciepla herbatka z cytryna i miode i do łóżeczka sie wygrzac i wypocic.
Madziujka a kiedy Ty testujesz ?Jutro rano.?
Jezeli tak to mam nadzieje ze w poniedzialek zaczynasz dzien od dobrych wiesci.
I@nka ciepla herbatka z cytryna i miode i do łóżeczka sie wygrzac i wypocic.
Madziujka a kiedy Ty testujesz ?Jutro rano.?
Jezeli tak to mam nadzieje ze w poniedzialek zaczynasz dzien od dobrych wiesci.
Jutro rano test prawdy!! Ja też mam taką nadzieję i jestem w tym kierunku nastawiona. Ale wiecie co może psychika zrobić z ciałem. W poniedziałek Wam napisze co i jak. Trzymajcie kciuki i co możecie też :laugh:
Jutro rano test prawdy!! Ja też mam taką nadzieję i jestem w tym kierunku nastawiona. Ale wiecie co może psychika zrobić z ciałem. W poniedziałek Wam napisze co i jak. Trzymajcie kciuki i co możecie też :laugh: