reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nasze ukochane skarby już na świecie

ktoras juz o tym pisala ze nie stosuje tych nawilzanych husteczek do pupy, a ja sie skusilam bo niby wygodnie i po 2 tyg moja mala zlapala ostre uczulnie.........odstawilam husteczki, myje pupcie pod kranem, wszystko pieknie zeszlo...nawet krem jest niepotrzebny :tak: :cool2:

reklama
aha spoko...my juę odwiedzilismy pra babcię i teściów oraz moich rodziców, więc Maciej jest powsinogą:-D hihihihi

my bylismy natomiast na pierwszej wycieczke, 2.5 godziny jazdy autem mala zniosla niezle bo spala :tak:
potem nocleg w hotelu, troszke poplakala jak jedlismy w hotelowej jadlodajni i ja musialam karmic bo nie bylo rady i sie uspokoila,
nelka kapala sie ze mna w duzej wannie, takze bylo fajosko,
i zaliczylismy 2godzinny spacer podczas gdy moj m wzial udzial w polmaratonie, sie nalazilysmy i ciesze sie ze ja sie dobrze czulam po tym chodzeniu...:cool2:

... ja właśnie zapodaję małego pod kranik... w domu nie używam chusteczek w ogóle... pupcia zdrowiuśka... żadnych zaczerwień nie ma:-)

m- ktosiu - wypad odważny ...ale też jestem zdania,że trzeba żyć normalnie i nie odmawiać sobie rozrywek... dzisiaj dziecko można zabrac wszędzie i chyba nie budzi to zdziwienia

mycie pupki pod kranem naprawde pomaga , zgadzam sie z toba m_ktosiu :tak: ja tez odstawilam na jakis czas chusteczki bo maly mial czerwona pupe i nie chcialam mu dodatkowo jezdzic chusteczkami w rowku:tak:
i naprawde plukanie zadka przy zmianie pieluchy pomoglo:-) polecam

wiecie co mój Kubuś to już taki duży chłopaczek że musieliśmy się zaopatrzyć w pieluszki "pampers 3 " :tak: hohoh rośnie szybciuteńko :-)
Witaminke też dajemy maluszkowi raz dziennie 2 kropelki :-)
A pupcie myjemy chusteczkami i jak narazie jest OKY :-)

reklama
Ho ho Anula88 to faktycznie roznie jak na drozdzach. My nadal uzywamy 1, ale 2 tez juz sie dobrze trzymaja.
Ja "podmywam" przy przewijaniu chusteczkami, narazie jest ok.

Do góry