reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nasze ukochane skarby już na świecie

Prosze, prosze jakie szczesliwe dzieciaczki :-D

A my tez mamy takie zdjęcie - Kuba miał wtedy chyba okolo tygodnia. Teraz to juz zdjecie historyczne ;-)

reklama
Hmmmm faktycznie MADZIALLENKO - czyzby sie moje cycki komus nie podobalu i usunęli :-D Wrzucilam tym raze w zalacznik...moze nie zostanie usuniete :sorry2:

Już też widzę Anetko, ale te nasze szkraby maleńkie były...:tak:

Wiecie co, Natalka niby waży dopiero niecałe 5,5 kg a mi już ciężko ... Uffff co to będzieza jakiś czas, chyba będziemy miały bary jak strongmenki...:szok::szok::szok:

kurcze a mojemu MaCkowi pojawiły się pleśniawki na języczku....ojej znów muszę pędzlować, biedak się umęczy, może do jutra zginął :tak:

madziallenkooo super fpteczka,widać że natalka uwielbia jeść ;0) ... a po tym uśmichu można wywnioskować że jest mamusi bardzo wdzięczna-wręcz jest przeszczęśliwa że je sobie z cycusia :0) ...

Kochane czy wy też musicie dosłownie codziennie obcinać pazurki maluchą ? My to codziennie musimy tak szybko rosną noo na szczęście Kubuś lubi pazurki obcinać i daje sobie obciąć w ciągu dnia jak nie śpi :0) GRZECZNY CHŁOPCZYK ...
wogóle kilka dni temu musiałam mojemu szkrabowi kupić ubranka na rozmiar 80 bo na 74 jakieś przymałe ...boziuuu jaki on jest duży - stanowczo za szybko rośnie hehe nie zdąże się nacieszyć tym że jest malusi ... rośnie jak na drożdzach :-)

reklama
LenorQ Kubuś na zwykej wadze wążył tydzień temu prawie 9 kg z gipsami oczywiście no ale to i tak sporo bo gipsiki jakieś 700g .... szok szok szok ...

Do góry